Sen çal kapımı dizisinde başrolü paylaşan Kerem Bursin ile Hande erçel aşk yaşıyor mu? Soruları uzun zamandır Türk magazin gündemini meşgul ederken, diğer tarafından sen çal kapımı dizisinin senaristleri ve yönetmenleri yapmış oldukları açıklamada izleyicilerin biraz da dizinin senaryosuna odaklanmaları gerektiğini, millet Hande ile Kerem’i tartışırken dizinin reytingleri adeta yerlerde sürünüyor diye sitem etti.

Sen Çalışıyorum Kapımı dizisinin Geçen cumartesi ekranlara gelen 26. bölümünün reytinglerinde bir hali düşüş yaşanmıştı.

Dizinin bu noktaya varmasında izleyicilerin beklentilerinin pek de senaristler tarafından dikkate alınmaması olarak tanımlanıyor.

 Eda ve Serkan’ın devamlı hüzünlü ve birbirlerine bir türlü kavuşamaz halde gösteren bölümler artık geride kaldı. Her ne kadar da Semiha ile Bağcan’ın ikisini ayırma ile ilgili çabaları devam edecek olsa bile Serkan ile Eda açısından aşk dolu bir bölüm sizleri bekliyor olacak.

Sen çal kapımı dizisi yeni bölüm fragmanı açısından izleyicileri ekran başına davet eden dizi ekibi 27. bölümde çok özel sahneleri sizler için hazırladı. Fragmanları ekranlara yansıyan bu görüntüler sosyal medya platformlarında da oldukça ilgi gördü.

Sen Çal Kapımı 27. Bölümde Sizleri Neler Bekleyecek?

 işte konu ile ilgili detayların tamamı...

Başrollerde oynayan Kerem Bursin ile Hande Erçel’in oluşturdukları sıcaklık ve uyumun bundan sonra dizinin reytinglerine yansıması ümit ediliyor.

Editör: Wan Haber