Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı yeni platformu için çalışmalara devam ediyor. Acun Ilıcalı birçok ünlü isim ile anlaşma yaparak platformuna içerik olarak yükletiyor. Birçok ünlü isim Acun Ilıcalı ile çalışmaya devam ediyor. Exxen adlı platformda birçok proje yayınlanmaya devam ediyor. Diğer yandan yeni içerikler de gelmeye devam ediyor. Acun Ilıcalı daha çok dizi sinemaya yönelik çalışmak istediğini söyledi ve dizi türleri teker teker gelmeye başladı. Exxen platformu için çalışmalar devam ediyor. Exxen için çekimlerine başlanan ve çalışmaları devam eden Ölüm Zamanı dizisi çok yakında platformda olacak. Ölüm Zamanı hakkında birçok soru işareti var. Ölüm Zamanı dizisinin konusu, oyuncuları ve nerede çekildiği hakkında birçok soru var. Exxen için yapılan dizinin çalışmaları tüm hızı ile devam ediyor. 
Ölüm Zamanı dizisinin konusu ne?
Exxen adlı platform için çekilen dizinin konusu oldukça ilgi çekici. Kamp yapan bir grup arkadaş eğlenmeye devam ederken başlarına kötü bir olay gelir. Kampta meydana gelen bir cinayet herkesi dehşete düşürür. Tüm kampa gelenler bu olay karşısında alt üst olur. Cinayet sonrasında birçok vaka ve olayı yaşayacak olan arkadaş grubunun ilginç macerası anlatılacak. 
Ölüm Zamanı dizisinin oyuncuları kimler?
Exxen adlı izleme platformunda yayınlanacak olan dizide Mert Yazıcıoğlu, Ahmet Mümtaz Taylan, Mert Ramazan Demir, Nilsu Berfin Aktaş, İdris Nebi Taşkan ve Ece Yaşar gibi isimler yer alacak. Sosyal medyanın en çok konuştuğu dizinin oyuncuları son derece dikkat çekiyor. Birbirinden başarılı isimlerin bir araya geldiği dizide yoğun bir ilgi söz konusu oldu. Aşk 101 dizisi ile büyük ilgi gören Mert Yazıcıoğlu’nun dizide olması büyük ilgi çekti. Birçok dizi ile kendini gösteren ünlü ismin yeni projesi büyük bir merak içinde bekleniyor.

Editör: Wan Haber