Son zamanlarda ünlü oyuncular ya da sürekli magazinden tanıdığımız simalar, doğum günleri için kendilerine alınacak hediyelerin bizzat kendilerine değil de daha çok yardım kuruluşlarına ya da gerçekten de insan hayatı için varlığı ile takdir toplayan çeşitli kuruluşlara bu tip yardımların yapılmasını isteyen isimler son zamanlarda çoğalmaya başladı.

ATV ekranlarında izleyici ile buluşan ve ilgi ile izlenen dizilerden Eşkıya dünyaya hükümdar olmaz projesinde Hızır Çakırbeyli olarak tanıdığımız Oktay Kaynarca 6 senedir aynı projede istikrarlı bir biçimde rolünü oynamaya devam ediyor. Her projesinde rollerinin hakkını vermeyi Başaran ve Süleyman Çakır’dan sonra Hızır Çakırbeyli karakterini de Fenomen bir hale getiren ünlü oyuncu sosyal medya paylaşımları ile de dikkatleri üzerine çekiyor.

27 Ocak 1965 tarihinde dünyaya gelen ünlü oyuncu 56. Yaş günü öncesinde sevenlerine dostlarına hayranlarına hitaben bir kampanya duyurusunda bulunduğu yeni yaş günü öncesinde Türk kanser Derneği’ne yardım için kampanya başlatan Kaynarca Instagram platformundan yapmış olduğu Çağrı ile de takdir topladı.

Ünlü Oyuncu Oktay Kaynarca’nın Konu İle İlgili Mesajı Şöyle:

Sevgili ailem ve dostlarım 27 Ocak benim doğum günüm sizlerden hediye ya da kutlama beklemiyorum, sizlerden iyilik istiyorum. Türk kanser Derneği için bir kampanya açtım. Küçük Büyük fark etmeksizin yapacağınız bağışlar beni çok sevindirecek. Kanser hastası çocuklarımızı, arkadaşlarımızı hatırlayalım ve elimizden geldiğince destek olalım. Bağış linkine Biomdan ulaşabilirsiniz, şimdiden destekleriniz için teşekkürler.

Editör: Wan Haber