Ünlü şarkıcı Oğuzhan Koç ve sevgilisi oyuncu Demet Özdemir Kaş ilçesindeki yazlıklarında tatil yapmaya devam ediyor. Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir çiftinin arasında çıkan iddialar herkesi şok etmeye devam ediyor. Oğuzhan Koç, televizyon dünyasının sevilen bir ismidir ve komedi alanında birçok projesi vardır. Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir’in ayrılık haberleri gündeme bomba gibi oturdu. İkilinin ayrıldığı ve yazlığı terk ettikleri iddiaları büyük yankı uyandırdı. Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir ayrılık haberleri karşısında çok üzüldüklerini dile getirdiler ve haberlerin asılsız olduğunu anlatmak için fotoğraf paylaşımları yaptılar. 
Oğuzhan Koç kimdir?
Ünlü şarkıcı Oğuzhan Koç 1985 yılında hayata gözlerini açtı. Refahiye doğumlu olan Koç, küçük yaşlarından itibaren oyunculuk ve sanat konularına büyük ilgi duymuştur. Tiyatro alanında birçok kariyer yapan ünlü sanatçı televizyon dünyasının komedi alanında en çok konuşulan isim olmuştur. Oyuncu, şarkıcı, şarkı yazarı ve komedyen olan Oğuzhan Koç, son zamanların en çok konuşulan ismi olmuştur. Birçok projede yer alan Koç, son zamanlarda aşk hayatı ile gündeme gelmeye devam ediyor. Demet Özdemir ile birlikte tatil yapan Koç, mutlu aşk hayatına devam ediyor. Gündeme gelen ayrılık haberlerini yalanlayan ve inkar eden Koç, aşkını son derece mutlu bir şekilde devam ettirdiğini dile getirdi.
Demet Özdemir kimdir?
Demet Özdemir 1992 yılında hayata gözlerini açmıştır. İzmitli olan Özdemir, Türk televizyonlarının sevilen ismi olmuştur. Dizi ve sinema dünyasının muhteşem oyuncusu birçok proje ile gündeme gelmeye devam ediyor. Doğduğun Ev Kaderindir, Erkenci Kuş, Çilek Kokusu, Sana Bir Sır Vereceğim ve Kurt Seyit ile Sura adlı projelerde kendini göstermiştir. Asıl olarak Erkenci Kuş dizisi ile ünlenen Demet Özdemir, büyük projelere imza atmıştır. Şimdilerde Oğuzhan Koç ile yaşadığı aşk ile gündeme gelmektedir.

Editör: Wan Haber