2009 yılında vizyona giren Obsessed filmini ne zaman yayınlanacağı ve filmin konusunun ne olduğu film izleyicileri tarafından araştırılmaya başlandı. Peki Obsessed filmin konusu ne?

Saplantı filmi başrolleri arasında yer alan Idrıs Elba bugüne kadar yer aldığı projelerde olumlu sonuçlar elde ederken Saplantı filminde oldukça kendini göstermiştir. Fantastik ve dram türündeki film Idrıs Elba, Derek Charles rolü ile filmde hayat vermektedir.  Charles, filmde başarılarla dolu bir geçmişi ve lüks kıyafetleri yer almaktadır.  Mutlu bir aileye sahip olan karakter eşi Sharon (Beyonce) ve küçük bebekleri ile ideal bir aileye sahiptir.

Filmin ilerleyen zamanlarında saplantılı konusu daha da artar ve Lisa karakteri çekiciliğini ön planda gösterir. Karı kocanın hayat hikayesine ele alan film, üçüncü kişilerin aralarına girmesi ile değişiklik gösterir. Mutlu aile tablosunda güven problemi oluşurken evin huzurunu bozan Lisa ise amacına ulaşır. Imdb puanı 5,0 sahip olan film severler tarafından çok sevilmedi.  Hüsrana uğratan film konu ile alakalı yetersiz kaldığı gözüküyor.

Saplantı (Obsessed) Oyuncu Kadrosu

 Idris Elba – Derek Beyoncé – Sharon Ali Larter – Lisa Jerry O’Connell – Ben Bonnie Perlman – Marge

Editör: Wan Haber