Hadise, Seda Sayan, Murat Boz ve Beyazıt Öztürk'ün jüri üyeliği yaptıkları ses yarışması O Ses Türkiye Acun Ilıcalı'nın sunumuyla 14 Şubat Cuma akşamı yarı final bölümüyle ekranlara geldi.

O Ses Türkiye'de yarı finale kalan 17 yarışmacı büyük final için mücadele etti. O Ses Türkiye finalistlerini ise sms oylamasıyla seyirciler belirledi.Yarı final ardından adını finale yazdırmayı başaran 6 yarışmacı belli oldu.

O Ses Türkiye'de yarı finale kalan yarışmacılar arasında en fazla yarışmacıya sahip olan jüri üyesi Hadise oldu. Hadise, takımından 6 yarışmacı ile yarı finale gitmeye hak kazandı. Beyaz'ın takımından 5 yarışmacı, Seda Sayan ve Murat Boz'un takımından ise 3'er yarışmacı yarı finalde mücadele etti. edecek.

Hadise'nin takımından, İlayda Coşkun, Gürsu Çavuşoğlu, Yağız Ayaksız, Biran Ceren Dörter, Eyüp Sultan Aylar ve Hayri Kasaç yarı finalde canlı yayında sahne aldı.

Beyaz'ın takımından Fulya Karabey,Cem-Cenk Solmaz, Kerem İlbaylı, Uygar Erdoğan ve Soner Kip, Seda Sayan'ın takımından Ayşenur Gül, Alkan Dalgakıran ve Ebrahim Esmaeli ile Murat Boz'un takımından Sofia Saakaşvili, Turgut Çıngı ve Anıl Bekem yarı finalde yarıştı.

O Ses Türkiye yarı final gecesinde, sms oylaması sonucunda finale kalan 6 yarışmacı belli oldu. İşte o isimler...

 Hadise'nin takımı:

Eyüp Sultan Aylar

Biran Ceren Dörter

Beyazıt Öztürk'ün takımı:

 Soner Kip

Uygar Erdoğan

Murat Boz'un takımı:

 Turgut Çıngı

Seda Sayan'ın takımı:

Alkan Dalgakıran

O Ses Türkiye Finali ne zaman?

TV8'in sevilen programı O Ses Türkiye 15 Şubat Cumartesi akşamı final bölümüyle ekranlara gelecek. O Ses Türkiye 2020 finalinde 6 yarışmacı şampiyon olabilmek için mücadele edecek. Canlı olarak yayınlanacak final bölümünde şampiyon olan isim ise sms oylamalarıyla belli olacak.

Editör: Wan Haber