Fox TV’de Pazar akşamları ekrana gelen Kefaret dizisi ilgiyle izlenen yapımlar arasında. Nurgül Yeşilçay’ın Gülperi dizisinden sonra ekrana döndüğü dizideki partneri Mert Fırat’la kendisini yakıştıran hayranlarına güzel bir sürprizi vardı. Bilindiği gibi Mert Fırat da Ufak Tefek Cinayetler’in ardından Kefaret ile ekranlara döndü.
Dizide Yurdaer Okur’un oynadığı Ahmet ile evliliğini bitiren Zeynep, baştan beri Sinan ile yakıştırıldı. Şimdilerde bir küs, bir barışık yaşayan aşıkların arasına girmek isteyenler çok ama Sinan ve Zeynep karakterleri, diziyi izleyenlerin birbirlerine çok yakıştırdığı bir çift oldu.

Daha önce Gece isimli bir sinema filminde de rol alan Yeşilçay ve Fırat, kamera arkasında çok iyi anlaşıyorlar. Zaman zaman keyifli anlarından videolar ve fotoğraflar da paylaşmaktalar. İkilinin bu yakın ve dostça ilişkileri, ekran önündeki uyuma da yansıyor.

Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat ile oynamanın çok keyifli olduğunu aktarırken, esprili kişiliğiyle Mert Fırat’la setteki hallerini de sosyal medya hesabından paylaşmakta.

İki oyuncunun bu uyumları, ekran başında diziyi izleyen hayranlarının ZeySin olarak çok sevdikleri bir ikili olmalarını da sağlamakta. Sosyal medyada ZeySin’e yapılan pek çok yorum üzerine Nurgül Yeşilçay da güzel bir sürpriz yaptı hayranlarına.

İkilinin sık sık birlikte fotoğraf vermelerini isteyen hayranları, 14 Şubat akşamı yayınlanacak yeni bölüm öncesinde Sevgililer Günü’ne özel pozlarla mest oldular.

Yeşilçay, birlikte fotoğraflarını bekleyen takipçilerine “ZeySin’ciler buraya. Tam da 14 Şubat’ta bölüm” diyerek aşağıdaki paylaşımları yaptı…

Editör: Wan Haber