Ünlü oyuncu Nur Fettahoğlu, geçen sezon başlangıç yapan ve 10 bölümden ibaret olan Daha sonrasında ise pandemi arası vermek zorunda kalan Babil dizisinde oynuyordu., yeni sezon başında Eylül ayından itibaren tekrar yayınlanmaya başlamıştı. Fakat Star TV’de Cuma akşamları izleyici ile buluşan dizi, ne olduysa beklenen eğitimci alamadı ve kanal tarafından final kararı sonrasında ekran hayatına son verildi.

Nur Fettahoğlu Babil Dizisinde Hangi Oyuncularla Beraber Roi Almıştır?

Dizide Nur Fettahoğlu ile beraber Aslı Enver, Halit Ergenç, Onur Saylak, Birce Akalay, Mesut Akusta gibi ünlü oyuncular da oynuyordu. Kadrosu ile adeta alkış koparan dizi, Cuma akşamları diğer rakipleri karşısında ne yazık ki pek fazla direnemedi. Pek çok izleyicinin bu kadro bir daha bir araya gelmez dedikleri bir projeydi fakat sonu geldi ve final yaptı.

Nur Fettahoğlu ise daha sonraki süreç içerisinde sosyal medya hesabını yapmış olduğu paylaşımlarla hayranları ile buluştu. Ünlü oyuncu, Daha çok evde kızı ile zaman geçirdiğini gösteren çeşitli paylaşımlarda bulunuyordu.

Nur Fettahoğlu Bundan Sonra Hangi Projede Yer Alacak?

Nur Fettahoğlu ise bir süre önce de Zorlu PSM YouTube ve platformunda ekranlara gelen dijital sahnenin bir tiyatro oyununda rol aldığı da yapmış olduğu paylaşımlardan anlaşılıyordu. Oyuncunun bir projede daha yer alacağı daha Böylelikle Anlaşıldı. Bir gazetecinin Twitter sayfasından yapmış olduğu paylaşıma göre, Nur Fettahoğlu; Eksen açısından çekilen ve yapımcılığını Mustafa Uslu’nun üstlendiği hükümsüz adlı dizide rol alacağı anlaşıldı.

Çokça dillendirilen dizide iki bölüm konuk oyuncu olacağı Anlaşılan Nur Fettahoğlu’nun bir sezonda konuk oyuncu olacağı ve 9 ile 10. bölümlerde bulunacağı öğrenildi. Ayrıca hükümsüz adlı dizinin ikinci sezonu açısından Nur Fettahoğlu’nun prensipte anlaştığı şeklinde konuşmalarda yapılıyordu...

Hükümsüz dizisi, Eksen platformunun en çok konuşulan dizilerinden biri oldu.

Exxen Platformunda Yayınlanacak Hükümsüz Dizisinin Konusu Nedir?

Erkek şiddetine dikkat çeken ve kadına şiddet hususunda farkındalık oluşturmaya çalışan bir dizidir.

Hükümsüz Dizisi  Oyuncuları Kimler?

  Burçin Terzioğlu, İsmail Hacıoğlu, Hande Doğandemir, Alican Yücesoy gibi oyuncular oynarken, yönetmen koltuğunda ise Ömer Faruk sorak oturuyor.

Editör: Wan Haber