Esra Erol programında ilginç anlara şahit olundu evli olduğu halde partide başka biri ile nişanlanan ve dolandıran ABP Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Zorlu parti ile ilişkisi kesildi.

Kendisine ait bir temizlik şirketi olan 2 çocuk annesi Nergiz Hanım, kendisini evliliğe ikna eden 63 yaşındaki Anadolu Birliği Partisi Başkan Yardımcısı Hüseyin Zorlu tarafından kandırıldığını söyledi. Evlilik hazırlığında olan Zorlu'nun aslında evli olduğunu söyleyerek gözyaşlarına hakim olamadı.

"Asıl mağdur kim"

Hüseyin Zorlu ile üyesi olduğu Anadolu Birliği Partisi'nde tanıştıklarını söyleyen Nergiz Hanım, "Çevredekilere davranışları nedeniyle güvendim. Aracılarla tanıştırıldık. Bunca yıl evliliği düşünmemiştim, ancak o bana düşündürdü. Kendime çok kızıyorum" dedi.

Birlikte yemeğe gittikleri arkadaşlarının "Sizi karı-koca olarak tanıtırsam ancak eve alabilirim" dediğini söyleyen kadın sonrasında yaşananları şöyle anlattı:

"Sonra o karı-kocalık gerçeğe dönüştü. Bana bekar olduğunu, eşinden ayrılmış olduğunu söylemişti. Durumunun iyi olduğunu da söyledi, her şeyle ilgileniyordu. Beni ünlü bir aileden olduğuna inandırdı. Aynı evde kalmaya başladı. Babadan kalma bir yerden bana bir para kaldı 50 bin lira, parayı benim hesabıma yatıralım dedi. Sonra ailesiyle tanıştım ve nişan yaptık. 'Evlenelim' deyince de 'ben zaten evliyim, seninle evlenemem" dedi.

Ardından Başkan Yardımcısı Hüseyin Zorlu canlı yayına katıldı. Kendisine gelen suçlamalarla ilgili Zorlu, "Ailemle filan tanıştırmadım. 3 yıldır ayrı yaşıyorum ben. Bir sebepten dolayı boşanamıyorum" diyerek iddiaların hiçbirini kabul etmedi. Bugüne kadar 3 evlilik yaptığını söyleyen Zorlu'nun aslında 5 evlilik yaptığı da ortaya çıktı.

Hüseyin Zorlu'nun karısı da canlı yayına bağlanarak, "Bizim gayet normal ve güzel bir evliliğimiz vardı. İhanet sebebiyle ayrıldık" dedi.

Bugünkü programa Nergiz Hanım ile birlikte Hüseyin Zorlu da katıldı. Bu sırada canlı yayına telefonla bağlanan Anadolu Birliği Partisi Genel Başkanı Bedri Yalçın ise konu hakkında bilgisi olmadığını ifade ederek, "Ben evli olduğunu bilmiyordum, disiplin kuruluna sevk ediyorum" ifadelerinde bulundu.

Editör: Wan Haber