Diğer taraftan Nilperi Şahinkaya blutv  platformunda yayınlanan ve şimdiye kadar 4 sezonunu Başarılı bir şekilde sürdüren  Aynen Aynen isimli dizide Kerem Bursin ile başrollerde oynuyor. Şahinkaya, 5. sezon çekimlerine de başladıklarını ve çekimlerin oldukça iyi gittiğini söyledi.

Yasak elma dizisinde Erdal Özyağcılar’ın hayatı verdiği Hasan Ali Kuyucu'njn eski eşinin yeğeni karakteri ile ekranlara gelen Nilperi Şahinkaya Aslında daha öncesinde Blue TV platformunda Kerem Bursin ile Aynen Aynen dizisinde oynuyordu ve halen başrollerinde bulunuyor. Bu dizinin çekimleri Ağustos ayında bitmişti. Artık önümüzdeki birkaç gün içerisinde 5. sezona kaldıkları yerden devam edecekler.

Diğer taraftan Mizansen yapan Nilperi Şahinkaya Bonkis isimli dizinin başrol teklifinin kendisine yapıldığını sandığını fakat Deniz Testuysal’ın kendisinin başrol olduğunu söylemesi etmişti kendisini Nilperi Şahinkaya ise mizansen olarak Üzülmüş gibi yaparken herkesin Merak ettiği bonkis anlamının ne olduğunu sordu.

Yani Nilperi Şahinkaya hem FOX TV’de yayınlanan yasak elma dizisinde Cansu Yıldırım karakterine Hayat veriyor, hem de Blue TV’de Kerem Bursin ile Aynen Aynen isimli dizide rol alıyor.

Editör: Wan Haber