Müge Anlı ile Tatlı Sert programı günlerdir incelemekte olduğu cinayet ve kayıp dosyasında yeni bir gelişme yaşadı. Yıllar önce incelenip aydınlanamayan cinayet tekrar incelenmeye başlandı. Müge Anlı, canlı yayında sabırla tüm tanıkları dinledi. Nezen Germiyen’in ölümünde kimin parmağı olduğu ve kimlerin bilgisi olduğu didik didik arandı. Neredeyse tüm aile ve bağlantılı kişiler yayına getirilerek incelemeler yapıldı. Canlı yayına gelen Nezen Germiyen’in eşinin birçok şey bildiği ancak korktuğu için sustuğu söylenildi. Müge Anlı eşinin ağzını ararken beklenmeyen bir gelişme yaşandı. Canlı yayına bağlanan Rıdvan Öz isimli tanık olayların gidişatını tamamen değiştirdi. 
Canlı yayında şok cinayet itirafı herkesin kanını dondurdu!
Ahmet Taşkın ile aynı cezaevini paylaşan Rıdvan Öz, Ahmet Taşkın’ın Nezen’i  öldürdüğünü itiraf ettiğini söylediğini dile getirdi. Yayına bağlanan Rıdvan Öz, Nezen cinayetinin sorumlusunu anlattı. Tüm stüdyo büyük bir şok yaşadı. Yayının sonuna kadar sorguların devam ettiği sırada sürpriz bir telefon ile cinayet zanlısı ortaya çıktı. Cezaevi arkadaşları olan Rıdvan Öz ve Ahmet Taşkın arasında geçen konuşma tüm olayların iç yüzünü aydınlattı.
Nezen’i Ahmet Taşkın öldürdü itirafı!
Ahmet Taşkın ile aynı cezaevinde kaldığını söyleyen Rıdvan Öz, onun dertli anlarını fark edip yayına gittiğini ve onunla konuştuğunu dile getirdi. Ahmet Taşkın, Rıdvan Öz’e Nezen’i öldürdüğünü ve büyük bir üzüntü duyduğunu itiraf etti. O anlarda büyük sıkıntı yaşayan Öz, pişman olduğunu ancak iş işten geçtiğini dile getirdi. Canlı yayında cinayet itirafının gelmesi yayındaki diğer şüphelileri çok rahatlattı. Günlerdir kendilerini ifade etmeye çalışan kişiler, bu haber ile hem sevindi hem de üzüldü. Müge Anlı bu itiraf karşısında şoka uğradı. Ekran başındaki tüm izleyicilerin adeta kanı dondu. 

 

Editör: Wan Haber