Ekranların çok sevilen programı bu sabah cinayet vakası ile izleyicisi ile buluştu. Müge Anlı, çözdüğü birçok vaka ile yüzleri güldürüyor. Kayıpları bulan, sırları ortaya çıkaran, cinayetleri çözen Anlı, seyircisinin büyük beğenisini almaya devam ediyor. Bugün ekranlara çıkan Müge Anlı, biraz rahatsızdı ancak yine de olayları incelemeye devam etti. Bugün Nezen Germiyen ve Lütfiye Gündüz olayları incelendi. Lütfiye Gündüz yıllar önce kayboldu aynı zamanlarda Nezen Germiyen ölümü de olayla ilişkili bulundu. Yıllar önce olan olayların bağlantılı olduğu kısa süre içinde Müge Anlı tarafından tespit edildi. Cinayeti kimin işlediği ve Lütfiye Gündüz’ün nerede olduğu da henüz bilinmiyor. 
Cinayeti kim işledi?
Yayına bağlanan Mustafa Destebaşı’nın eski baldızı, yayına bağlanarak şok sözler söyledi. Olayların şüphelisi durumunda olan Mustafa’yı kötüledi. Diğer yandan ablasının boşanma sebebinin dolandırıcı bir adam olduğu için gerçekleştiğini söyledi. Mustafa beyin evliliğinde yaşanan çirkin olaylar eski eşi tarafından da onaylandı. Mustafa bey, evli iken eşine çirkin sözler sarf ederek şiddet uyguladığı söylendi. Müge Anlı, Mustafa beyin sicil kaydını döktü. Çıkardığı sicil kaydında birçok suçu ortaya çıktı. Suç uydurma, kasten adam yaralama gibi suçlardan yargılanan Mustafa, sorgulanmaya devam ediyor. Çarpık sözleri ve aşırı sinirli hali dikkatlerden kaçmadı. Mustafa bey, dolandırıcı olduğunu canlı yayında itiraf etti. 
‘Beni arkadaşları ile tanıştırmak istedi!’
Mustafa beyin eski eşi yayına bağlanarak şok sözler söyledi. İzleyenlerin adeta kanı dondu. Mustafa beyin eşi, Mustafa’nın onu arkadaşları ile tanıştırmak istediğini söyledi. Kendi karısı olmasına rağmen başka adamlar ile tanışmasını isteyen Mustafa beyden hemen boşanmak istediğini ve boşandığını söyleyen mağdur kadın, ondan zor kurtulduğunun da altını çizdi. Diğer yandan bir kaç kez boğazına sarıldığını söyleyen eski eşi, Mustafa beyin cinayet işleyebilecek bir kapasitesi olan bir adam olduğunu da söylemeden geçemedi. 

Editör: Wan Haber