ATV ekranlarının heyecan dolu programı Müge Anlı ile Tatlı Sert yeni vakalar ile ekranlara gelmeye devam ediyor. Müge Anlı’nın son olarak incelediği olay yıllar önce incelediği bir olay oluyor. Nezen Germiyen yıllar önce vefat etmişti ve başka bir olay olarak Lütfiye Gündüz kaybı incelenmişti. Üzerinden yıllar geçtikten sonra bu olaylar tekrar gündeme geldi. Kayıp Lütfiye Gündüz’ün nerede olduğunu bulmak için çalışmalar başladı. Canlı yayına gelen tüm ilgililer dinlendi ve canlı yayında sorgular devam ediyor. Günlerdir ekranlara gelen ve izleyicinin ilgisini çeken Lütfiye Gündüz olayında birçok şüpheli var. 
Lütfiye Gündüz’ün sevgilisi şüpheli bulundu!
Yıllar önce sevgili olan Lütfiye Gündüz ve Mustafa beyin ilişkileri çözülmeye çalışılıyor. Mustafa beyin eski eşi yayına bağlanarak şok sözler söyledi. Mustafa bey ile birlikte olduğu zaman içinde kendisinden çok çektiğini söyledi. Eski eş, başka adamlar ile tanıştırılmak için zorlandığını söyleyin yayındaki tüm kişiler şok içinde kaldı. Mustafa bey çıkan tüm iddiaları reddeti. Lütfiye Gündüz’ün kaybolduğu gece öldürüldüğünü düşünen Müge Anlı, olayı çözmek için tüm tanıkları ve bilgisi olanları dinledi. Sarpa saran olayların iç yüzü araştırılmaya devam ediyor. Lütfiye Gündüz nerede ve ölen Nezen Germiyen ile ilgisi ne?
Ramazan Özcan kim?
Lütfiye Gündüz’ün öldüğü gün arayan isimler tek tek sorgulandı. Diğer yandan telefon kayıtlarında bir isim daha bulundu. Telefon kayıtlarında Ramazan Özcan isimli biri daha tespit edildi. Yayında olan kişiler arasında yer almayan Özcan için çağrı yapıldı. Israrla arayan Ramazan Özcan, yayına bağlanarak o gece neden aradığını söyledi. Ramazan Özcan, kendisine borçlu olan Lütfiye Gündüz’ün borcunu ödemediğini söyledi ve borcunu almak için aradığını söyledi. Ancak arama kayıtlarında nerede olduğu dikkat çekti. Lütfiye’nin ev adresini bilmediğini söyleyen Ramazan Özcan, telefon sinyallerinde Lütfiye’nin evinin yakınlarında olduğu ortaya çıktı. Tüm bu ipuçlarına rağmen Lütfiye’yi tanımadığını söyledi.

Editör: Wan Haber