Geçtiğimiz sene Şubat ayında ekranlara veda eden Kadın dizisinde Bahar karakteri ile milyonlarca izleyenin kalbinde adeta taht kurmuş olan ve sergilemiş olduğu mükemmel oyunculuk performansı ile büyük bir takdir gören Özge Özpirinçci yaklaşık olarak 1 senedir ekranlardan uzaktaydı.

Biraz dinlenmeyi tercih etti aradan biraz zamanım geçmesinden sonra marmaris-bodrum İstanbul hattında gidip geliyordu. Tatilini bayağı bir uzattı ve enerjisini toparladıktan sonra şimdilerde yeni projesi için kamera karşısına geçmeye hazırlanıyor.

Özge Özpirinçci Şimdi de dijital platformda çekilecek bir dizide oynayacak netflix açısından çekimlerine başlanan ve Kod Adı bir denizaltı hikayesi olan dizide Tatlıtuğ ile Partner olacak bu kez.

 İki ünlü ismi bu başarılı projede bir araya getiren bir denizaltı hikayesi dizisinin konusu, kurgusu, oyuncuları son zamanlarda sıklıkla merak edilmeye başlandı.

Kıvanç Tatlıtuğ son olarak Show TV ekranlarında ekrana gelen çarpışma adındaki dizide Elçin Sangu ile beraber kamera karşısına geçmişti Bu kez ise Özge Özpirinçci ile Kıvanç Tatlıtuğ gibi iki başarılı isim aynı karede oynayacak.

Çekimlerine başlanan ve yakın zaman içerisinde netflix platformudur izleyiciyle buluşmaya hazırlanan Bir Denizaltı Hikayesi adındaki dijital platform dizisinde Kıvanç Tatlıtuğ ile beraber kamera karşısına geçecek olan Özge Özpirinççi mükemmel oyunculuğunu sergileyerek harikalar yaratacak.

Editör: Wan Haber