Son birkaç yıldır Türkiye’de yayın yapan fakat 2020 senesi ile beraber artık zirve yapmayı başaran film izleme Platformu netflix film, dizi, belgesel gibi alanlarda pek çok içeriği kullanıcılar açısından platformunda sunmaktadır. Bu içeriklerin genel manada çok kaliteli olmadığını düşünen pek çok film dizi izleyicisi bulurken pek çok kullanıcı kitlesi ise netflix uygulamasından oldukça memnun. Bizler de bu içerikte derlediğimiz bazı Netflix’te yayınlanan kaliteli ve yararlı belgeselleri sizlerle buluşturacağız. Hazır iseniz hemen başlayalım.

Gezegenimiz

Kimi insanlara göre netflix uygulamasında bulunan ve etkileyici yapım olarak tanımlanan gezegenimiz, belgeseller içerisinde açık ara en kaliteli ve en yararlı içerik olarak karşımıza çıkmaktadır.

2. Dünya Savaşı’nın en önemli olayları!

Renklendirme uygulamaları gerçekleştirilerek bu Savaşın en önemli süreçlerini işleyen belgeselde 50 dakika boyunca sizlere Harika dakikalar yaşatmaktadır. 10 bölümlük tek sezon olarak yapılan bu belgesel sizlere yakın tarihten oldukça güçlü görüntüler ile eşlik etmektedir.

Işığın masalları

Şimdiye kadar hiç bilinmeyen ya da hiç tanınmamış topluluklara ya da insan kitlelerine ışık tutan bu belgesel, ciddi oranda bir kitleye hitap ekmektedir. Yapmış olduğu mükemmel görüntü ambiyansı aracılığı ile izleyicilerine muhteşem bir deneyim yaşatan bu belgesel dünyadaki diğer kültürler ile bağ kurmanıza yardımcı olacaktır.

Dünyada Gece

Dünyanın değişik hallerini odaklanan bu belgesel, geceleri işleyen kurgusu ile daha önce hiç görülmemiş pek çok şeye odaklanmanıza olanak sağlayacaktır. Dünyada sizin için harika bir belgesel deneyimi olacaktır.

Editör: Wan Haber