Ünlü oyuncu Neslihan Atagül’ün sefirin kızı dedesine Vedası büyük bir Yankı uyandırdı. Dizinin sevenleri adeta şok oldu. Karakterinin diziden ayrılması her şeyin adeta alt üst olması anlamına geliyor zaten Uraz Kaygılaroğlu’nun da diziye veda edeceği konuşulmuştu.

Neslihan Atagül’ün bu noktaya gelmesi aslında kısa bir süreç içerisinde meydana gelmedi.

Oyuncu uzun zamandır büyük hastalık içerisindeydi. Hatta 45 kiloya kadar düştüğü de biliniyordu. Sette de dikkat çeken problemlerini hissettirmemeye çalışıyordu.

 Fakat geçirgen bağırsak sendromu rahatsızlığını ön plana çıkarmadan setteki çalışmalarına devam ediyordu. Fakat artık devam edemeyecek duruma geldiğinde İstanbul’a dönüş yaptı ve doktor da istirahat etmesi gerektiğini kendisine söyledi.

10 günlük aldığı iş görememezlik raporu ile oyuncu 36. bölümdeki sahnelerine de çıkamayacağını set ekibine bildirmişti. Fakat Muğla’ya gittiğinde hastalığı artış gösterince tekrardan İstanbul’a döndü ve doktor 15 gün daha rapor verdi. Bu bilgileri bir televizyon kanalından birsen Altuntaş haberinden öğrendik. Oyuncunun 36. bölümdeki seti çalışmalarına çıkamayacağı artık öğrenilince Ekip 4 gün içerisinde yeni bölümü yetiştirmek amacıyla büyük bir çaba sarf etti.

 36. Bölüm geride kaldı fakat yaşananlar sonrasında Neslihan Atagül’ün de talebi ile yapımcı Ayrılık kararı vermek zorunda kaldı.

Bütün bu anlatılan olaylar meydana gelirken sosyal medya mecralarında da dizinin hayranları Nare karakterine can veren Neslihan Atagül’ün diziye veda etmesinden oldukça rahatsızlık duyduğu sefirin kızı dizisinin albenisini kaybettiğini düşünenleri ortaya atıldı. Bazı seyirciler ise Neslihan Atagül’ün artık bizi de memnun olmadığı reytingleri düşük olduğu için sağlık problemlerini de bahane ederek diziden ayrıldığını yazdı, çizdi,  konuştu, tartıştı. Bütün bu olanların karşısında Neslihan Atagül yerine Tuba Büyüküstün gibi büyük bir karakter diziye dahil oldu.

Editör: Wan Haber