Salı akşamları Fox TV ekranlarında izleyiciyle buluşmaya devam eden baraj dizisi, yine heyecanlı çok yüksek bir bölüm ile karşınıza olacak. Baraj 28. yeni bölümde Nehir ile Bahar kavgası diziye damgasını vuracak. Gizem Karaca'nın hayat verdiği Bahar, diziye masum bir melek olarak girdi fakat şimdi şeytan olarak çıktı.

Fakat senaryoda Bahar'ı öyle bir noktaya getirdiler ki, annesinden çocuğunu koparmaya çalışan, bunun için her türlü yalana, hileye başvurabilecek bir kadın konumuna getirildi. İlk başlarda ilkeli ve düzgün karakterli biri olarak tanınan Bahar, çok hızlı bir şekilde değişimi ile biraz abartılı belki ama yine de dizi hayranları tarafından tepkiyle karşılanan çeşitli hareketlere imza atıyor.

Baraj Dizisi 28. Bölüm 1. Fragman!

Bahar yine herkesi gıcık etmeyi başaracak, Mert'i nehirden koparmak amacıyla numaraları çeviren Bahar, hala da Nazım’ı etkisi altında tutmaya da devam ediyor. Nehir'in kendisini savunamama durumu eleştiri konusu olmaya devam ederken, Nazım'ın da, eşi Bahar'ın yapmış olduklarından bir haber olması, bu kadar Entrika içerisinde biraz garip karşılanıyor. Bir dizi hayranı virgülü sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşımda 'dizyem Melek diye giren şeytan çıkıyor' diyerek Aslında bu durumu güzel bir şekilde özetlemiş.

Bu hikayenin esas kurbanları Nazım ile Nehir’dir denilirse yanlış olmayacaktır. Çevrelerinde bulunan herkes ise aslında bu yaşamı onlara Zindan eden karakterler olarak iyice hafızalarda kazanmaya başladı bile. Baraj dizisi senaristleri, ileride tekrardan Nazım ile Nehir’i bu kurban olma durumu üzerinden bir araya getirebilir.

Baraj dizisinin 28. Bölümünde Nehir'in Nazım'a vermiş olduğu sert tepki de izleyiciden alkış toplamayı başardı. Ayrıca Bahar karakteri biraz daha abartılı bir biçimde senaryoda bulunmazsa izleyiciler artık İsyan noktasına gelecek. Bunu da senaristleri hatırlatmakta fayda olacaktır.

Biran Damla Yılmaz, Feyyaz Duman, Gizem Karaca ile Sumru yavrucak ın başrollerinde oynadıkları dizinin resimleri de çok iyi bir şekilde ilerlemeye devam ediyor ve yeni bölümde de iyi bir gibi inşaatın sürmesi bekleniyor.

Baraj dizisi 28. yeni bölümü ile bu akşam saat 20:00’da Fox TV ekranlarında!

Editör: Wan Haber