Bilindiği gibi ünlü oyuncu Nefise Karatay Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde Ahu Toros karakterine can vermişti. O dönemlerde oldukça popüler bir şekilde yoluna devam eden Nefise Karatay uzun zamandır dizilere ara verdi. Pek çok kişide ekranda görmeyi arzuluyordu.

Bu sezon Bir annenin günahı adlı dizi ile yalnızca 4 bölüm boyunca izleyicinin karşısına çıkan Nefise Karatay şimdilerde FOX TV ekranlarına konuk olacak.

Memet Özer ile mutfakta adlı programın sunucusu başarılı Şef Mehmet Özer, birbirinden değişik ve lezzetli tarifleri ile yeni sezon içerisinde birbirinden değerli konuklarını cumartesi günleri mutfağında konuk etmeye devam ediyor.

 Özer, sıra dışı ve yan yana gelmez diye tahmin edilen malzemelerle harika lezzetler meydana getirip Türk ve dünya mutfağından lezzetli Tabaklar oluşturarak programında ağırlamış olduğu kişileri çok şaşırtacak.

Diğer taraftan konuya bakıldığında konuklar, Mehmet Özer’den habersiz bir şekilde en çok sevdikleri yiyeceklerin malzemeleri ile programa gelecek ve Mehmet Özer, konukların getirmiş oldukları malzemeleri mutfağında elden geçirip birbirinden nefis lezzetler şeklinde yine konuklarına takdim edecek.

Türk ve dünya mutfağından eşsiz tatlar, renkli konuklarla keyifli sohbetler eşliğinde Mehmet Özer’in mutfağında Can bulacak.

 Mehmet Özer ile mutfakta programının 23 Ocak Cumartesi günü ekranlara gelecek programında eski manken sunucu ve oyuncu Nefise Karatay gelecek.

 Mehmet Özer ile mutfakta yeni bölümü ile 21 Ocak cumartesi saat 11.15 de FOX TV’de sizlerle beraber olacak.

Editör: Wan Haber