Son zamanlarda ekranların sevilen ismi olan Batuhan Karacakaya, Survivor yarışmasının sevilen yarışmacısı olmuştur. Batuhan Karacakaya, yarışmanın en azimli ve en başarılı ismi olmuştur. Acun Ilıcalı yarışma sonlarına doğru oylamaları başlattı ve oylamalar için tanıtımlar yapıldı. Birçok yarışmacının da içinde bulunduğu oylamalara, sosyal medya hesaplarından yorum yağmuru geldi. Tüm ünlüler kendi favori yarışmacılarını paylaşarak desteklerde bulundular. 
Firdevs Yöreoğlu’dan Bülent’e destek!
Kanal D ekranlarının dev projesi olmuş olan Aşk-ı Memnu dizisinde rol arkadaşı olan Nebahat Çehre ve Batuhan Karacakaya, gündeme oturdu. Şimdilerde Survivor yarışmasında yarışan batuhan Karacakaya’ya destek veren Nebahat Çehre, sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak Batuhan Karacakaya’ya destek verdi. Çehre, ‘Tüm oylarım sana yakışıklı oğlum.’ yazdığı paylaşımı hayranları tarafından büyük ilgi gördü. Batuhan Karacakaya destekçileri, Nebahat Çehre’nin bu paylaşımına beğeni yağdırdılar. 
Nebahat Çehre kimdir?
Ünlü ve güzel oyuncu Nebahat Çehre, birçok projesi ile ekranlara gelmeye devam ediyor. Daha önce ekranlara gelen Aşk-ı Memnu dizisi ile yıldızı parlayan oyuncu, son günlerde yer aldığı reklamlar ile gündeme geldi. Ünlü oyuncu Nebahat Çehre son zamanlarda reklam dışında bir projede yer almıyor. Sorulan yeni proje sorularına cevapsız kalan Çehre, ‘Hiç belli olmaz ufukta görünen bir proje şu an yok.’ diyerek yeni proje olmadığını söylemişti. 

Nebahat Çehre, 1944 yılında hayata gözlerini açtı. 77 yaşında olan ünlü oyuncu güzelliği ve genç duruşu ile herkesi kendine hayran bırakmaya devam ediyor. Samsunlu olan ünlü oyuncu, İstanbul’da oturmaktadır. 
Nebahat Çehre hangi dizilerde rol aldı?
Muhteşem Yüzyıl, Aşk-ı Memnu, Kara Para Aşk, Yuvamdaki Düşman, Haziran Gecesi, Acı Hayat gibi projelerde yer almıştır. Diğer yandan eski Türk dizi film projelerinin vazgeçilmez yüzü olmuştur. 

Editör: Wan Haber