Salı akşamları TRT 1 ekranlarında büyük bir ilgiyle takip edilen masumlar apartmana dizisi, bu akşam 23. yeni bölümüyle ekranlara gelecek. Dizi de uzun zamandır herkesin beklediği bir gelişme artık mutluluğu meydana getirirken, beraberinde yine seyircileri üzecek çeşitli sahnelerde gelecek. Başrollerinde Merve Dizdar, Ezgi Mola, Birkan Sokullu, Farah Zeynep Abdullah gibi ünlü oyuncuların bulundukları Masumlar Apartmanı dizisinin bu akşamki yeni bölümünde heyecanlı gelişmeler izleyici bekliyor.

Masumlar Apartmanı Naci Ölecek Mi?

Ekranlara geldiği ilk günden itibaren büyük bir izleyici kitlesine hitap etmeyi Başaran Masumlar Apartmanı dizisindeki yeni bölümlere dahil olan Tansel Öngel’in Hayat verdiği Naci karakteri, yakında diziye veda edecek. Fakat ne zaman veda edeceği ise tam olarak kesinlik kazanmış değil. Oyuncunun 13 bölüm için Masumlar Apartmanı dizisinde oynaması için anlaşıldığı konuşuluyordu.

Eğer ki senaristlerin de planlamış oldukları gibi bir senaryo yürürse, 23 yeni bölümde Naciye veda edecek izleyici önlem işareti diziye 10 bölümde dahil olan Naci rolünün kurgusunun uzatılması bekleniyor! Fakat yine de durumun gidişatına bakıldığında Naci'nin yeni bölümde Olmazsa da birkaç bölüm içerisinde gitmesi kesin gibi görünüyor.

Hastalığının ilerlediği son zamanlarda düşük bayılması ile artık izleyici buna şahit olmuş Şimdi de, seneler sonra Safiye’yi dışarı çıkarmayı Başaran Naci'nin gittikleri sinemada fenalaştığı sahne, izleyenlere ve sosyal medya hesaplarından 'Naci lütfen ölme!' Şeklinde yorum bırakmalarını vesile olmuştu.

Masumlar Apartmanı Yeni Bölüm Fragmanı!

Yeni bölüm ile ilgili fragmanı izleyenler, çok daha büyük bir sürpriz ile karşılaştıklarını farkına vardılar. Naci ile Safiye'nin sokaklarda yürüdüğünü ve sinemaya gittiklerini gören izleyici, gözlerime inanamadı. Şimdiden Hayal olmasın biçiminde yorumları yapılıyor sahne ile ilgili. Diziyi izleyenler, Safiye'nin bu kısacık huzur onun bitmesini istemiyor ve Lütfen acil şeklinde sosyal medya platformlarında mesaj bırakıyorlar.

Mahsulleri Apartmanı dizisi 23 yeni bölümü ile bu akşam saat 20 Sefer Seferde TRT 1 ekranlarında sizlerle beraber olacak, Naci'nin ölüp ölmediğini öğrenmek için, daha yeni gelişmelere şahit olmak için yeni bölümü kesinlikle kaçırmayın!

Editör: Wan Haber