Çukur dizisinde rol alan ve herkesi kendine hayran bırakan ünlü oyuncu Mustafa Kırantepe, kariyerinin en büyük projesini Çukur olarak nitelendiriyor. Yoğun ilgi gören ve seyircilerden tam not alan Kırantepe, dizide Medet karakterine can veriyor. Suç, gerilim, savaş, çekişme, dram ve olay dolu Çukur dizisinde Vartolu’nun arkadaşı rolünde oynamıştır. Çukur dizisinin son bölümleri kaldı. Daha sonra ekranlara veda edecek olan dizinin oyuncuları bir bir yeni projeler ile imza atmaya başladı. Çukur dizisinin en başarılı oyuncularından biri olan Damla Sönmez hemen yeni projesine başladı. Diğer yandan dizinin Medet’i de yeni projesini duyurdu. 
Menajerimi Ara dizisine konuk oyuncu oluyor!
Çukur dizisinin yıldız oyuncusu Mustafa Kırantepe, dizi biter bitmez Menajerimi Ara dizisine konuk oyuncu olmak için hazırlandı. Menajerimi Ara dizisine konuk oyuncu olacağı kısa süre içinde sosyal medyanın gündemine oturdu. Çukur dizisinde karanlık ve ağır bir rol canlandıran Medet’in eğlenceli bir dizide nasıl karaktere döneceği merak konusu oldu.
Mustafa Kırantepe kimdir?
Başarılı oyuncu Mustafa Kırantepe, 1979 yılında hayata gözlerini açtı. Anadolu Üniversite mezunu olan Kırantepe, İzmirlidir. Tiyatro ve sinema konusunda kariyer yapmak isteyen Kırantepe, konservatuvar bitirdi ve dizi dünyasına giriş yaptı. Birçok projede başarılı bir şekilde yer alan Mustafa Kırantepe, Gülay Şenyüzlü Kırantepe ile evlidir. Mustafa Kırantepe, son olarak yer aldığı Çukur dizisi ile kendinden çok kez söz ettirdi. 
Mustafa Kırantepe hangi dizilerde rol aldı?
Mustafa Kırantepe
Yok Artık, Çukur, Bornova Bornova, İtirazım Var, Babamın Kanatları, Kamyon, Şansımı Seveyim, Muhteşem Yüzyıl Kösem, Abluka, Nasipse Adayız, Ölümlü Dünya, Cep Herkülü ve Kelebekler adlı birçok projede kendini gösterdi. Son olarak yer aldığı Çukur dizisi ile büyük beğeni kazandı. Şimdilerde Menajerimi Ara adlı diziye konuk olacağı olacağı biliniyor. 

Editör: Wan Haber