En son Show TV ekranlarında yayınlanan Ramo dizisiyle adından sıkça bahsettiren ünlü oyuncu Murat Yıldırım önümüzdeki günlerde yepyeni bir proje ile izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Bir dönem Kim Bir Milyon İster? yarışmasının da sunuculuğunu yapan başarılı oyuncunun hangi projede yer alacağı kısa bir süre önce belli oldu!

Ramo dizisinde partneri Esra Bilgiç ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Murat Yıldırım, oyunculuk performansı ile herkesten tam not almıştı. Ekranlardan uzak kalmak istemeyen ünlü oyuncu 'Evlilik Sözleşmesi' isimli dizi ile ekranlarda yer alacak! Oldukça farklı bir konusu olan Evlilik Sözleşmesi dizisi önümüzdeki aylarda ekranlarda olması bekleniyor. Diziyle ilgili merak edilen bir diğer detay ise dizide Murat Yıldırım'a hangi oyuncunun eşlik edeceği oldu!

Gizem Yıldırım etkisiyle sarsılacak!
En son FOX TV ekranlarında yayınlanan Baraj dizisiyle ekranlara gelen ünlü oyuncu Gizem Karaca'nın şu sıralar Evlilik Sözleşmesi isimli dizide yer alacağına dair söylentiler dolaşıyor. Şu an Gizem Karaca'nın dizide yer alacağına dair kesin bir duyuru yok ancak iddialara göre güzel oyuncu şu an senaryoyu değerlendiriyor. Ancak güzel oyuncunun hayranları Gizem Karaca'yı bu projede görmeyi çok istiyor!

Güney Kore'de yayınlanan Marriage Contract isimli diziden uyarlanarak yapılan 'Evlilik Sözleşmesi' dizisinin yapımcılığını Üs Yapım şirketi üstleniyor. Özen Yula tarafından senaryosu kaleme alınacak olan dizinin yönetmen koltuğunda ise Cem Akyoldaş oturacak. Ayrıca gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre dizide yer alacak olan birkaç isim daha belli oldu! İddialara göre  Dolunay Soysert, Engin Alkan, Tülay Günal ve Deniz Hamzaoğlu 'Evlilik Sözleşmesi' dizisinde karşımıza çıkacak.

Editör: Wan Haber