3 çocuğun ve ailesini bırakıp açan kadın Müge Anlı programında kendisine dün çağrısı yapan ailesini dinlemeyen Emel Şimşek herkesi şok içerinde bırakırken canlı yayına bağlanan bir izleyici  Emel Şimşek’in kaçtığı adamın dolandırıcı olduğunu iddia etti.

Hafta içi her gün ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert canlı yayınında akıllara durgunluk veren bir hikaye işlendi.3 çocuk annesi Emel Şimşek, ailesini terk ederek Kocaeli'de erkek arkadaşı ile yaşamaya başlamıştı. Bir süredir ailesiyle görüşmeyen Emel Şimşek'e ulaşamayan ailesi canlı yayına katılmış, annelerinin eve dönmesi için çağrıda bulunmuştu. 'Beni merak etmesinler mutluyum' diyen Emel Şimşek, kavuşma anı sırasında annesinden uzak durarak tepki çekmişti.

Emel Şimşek'in yayına bağlanan kızı annesine çağrıda bulundu. Emel Şimşek ise buz gibi tavırlarıyla Müge Anlı ve ekranları başındaki izleyiciyi şoke etti.3 çocuğunu terk eden kadının kaçtığı adam dolandırıcı çıktı

Kaçtığı adam dolandırıcı çıktı

Canlı yayında Emel Şimşek, Fatih Sönmez ile mutlu olduğunu ifade ederek çocuklarının çağrısına kayıtsız kalınca, stüdyodakilerin tepkisiyle karşılaştı. Canlı yayına katılanlar Fatih Sönmez'in Emel Şimşek'i dolandırdığını iddia etti. Emel Şimşek ise bu söylenenlere inanmamaları gerektiğini ve kendisinin Fatih Sönmez ile mutlu olduğunu ve onu çok sevdiğini belirtti.

Editör: Wan Haber