ATV ekranlarının en sevilen ve izlenen programı ile ünlenen Müge Anlı, herkesin sevdiği bir isimdir. Yer aldığı her dizi ve sinemada büyük ilgi gören Anlı, son zamanlarda en çok araştırılan isimlerden biri olmuştur. Türk sunucu ve araştırmacı gazetecisidir. Ekran başındaki izleyicilerin beğenisini almıştır. Dobralığı, açık sözlü olması, net olması ve her konuda mantıklı olması büyük ilgi çekmiştir. Müge Anlı sadece Türkiye’de değil yurtdışı ülkelerinde de yoğun bir şekilde izlenmektedir. Azerbaycan, İngiltere ve Almanya başta olmak üzere birçok ülkedeki Türk seyircileri olan Müge Anlı, her bölümde izleyenlerinden hediyeler almaktadır. 
Müge Anlı kimdir?
Güzel sunucu Müge Anlı 1973 yılında hayata gözlerini açmıştır. İstanbul’da doğan ünlü isim, İstanbul’da hayatını devam ettirmiştir. Müge Anlı Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi, Kadir Has Üniversitesi ve İstanbul Üniversitesi mezunudur. Ekranlara gelen televizyon programı ile geniş kitlelere ulaşmıştır. Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ile ATV ekranlarına gelmeye devam ediyor. Müge Anlı tüm dobralığı, sıcakkanlı olması, incelemesi ve daha birçok sevilen özellikleri ile ekranlara gelmeye devam ediyor.
Müge Anlı kiminle evli?
Araştırmacı gazeteci Müge Anlı, 1999 yılında Burhan Akdağ ile dünya evine girmiştir. İkili bu evliliği sadece 9 yıl sürdürdükten sonra noktalama kararı almıştır. Müge Anlı 2008 yılında boşanmıştır ve hayatının odağına kariyerini koymuştur. Müge Anlı ve Burhan Akdağ’ın Lidya Müge Akdağ adında bir kız çocukları dünyaya gelmiştir. Müge Anlı şimdilerde Müge Anlı ile Tatlı Sert programını sunmaktadır. 
Müge Anlı hangi programları sundu?
Ünlü sunucu Müge Anlı, Müge Anlı ile Mektubunuz Var, Dobra Dobra ve Müge Anlı ile Tatlı Sert gibi programlara sunuculuk yapmıştır. Müge Anlı tüm programları sunmuş ve başarılı bir şekilde reytingleri sallamıştır. 

 

Editör: Wan Haber