Müge Anlı, ATV ekranlarındaki muhteşem programı Müge Anlı ile Tatlı Sert programını sunmaya devam ediyor. Müge Anlı kayıpları bulmaya ve olayların iç yüzünü araştırmaya devam ediyor. Müge Anlı ile Tatlı Sert programının her yayınlandığı gün reyting skorları adeta zirve yapıyor. Tüm izleyiciler Müge Anlı’yı çok seviyor ve büyük bir heyecan ile izlemeye devam ediyor. Gözü yaşlı bir babanın başından gelenler herkesi şok etti. 
Mehmet Zeki Ürün’ün gözü yaşlı!
26 yaşındaki oğlunu aramaya gelen baba, hayatından endişe ettiği oğlunu bulunca bir şok daha yaşadı. Mehmet Zeki Ürün’ün oğlu cezaevinde bulundu. Ruhsatsız silah alma ve bulundurma suçundan cezaevine giren oğlunun peşinden gitti. Savcılıktan izin kağıdı alan baba, oğlunun yanına girmek ve onu görmek için elinden geleni yaptı. İki aydır kayıp olan oğlu için izin aldı. Babası Mehmet Zeki Ürün, oğlu Muhammet ile Cuma günü görüşecek. Oğlunun akli dengesinin yerinde olmadığını ve suçlardan cezaevine atılmaması gerektiğini söyleyen baba, gözü yaşlı şekilde ne yapacağını araştırdı. Mehmet Zeki Ürün, oğlunun suç işleyemeyeceğini söyledi.
‘Oğlum diğer oğlumun kimliğini kullanıyor!’ dedi!
Yayına gelen ve oğlunu arayan gözü yaşlı babadan şok iddia geldi. Diğer oğlunun suç işleyip akli dengesinin yerinde olmayan oğluna suç attığını ileri sürdü. Öz oğlu olan Ahmet’in çevresinden dolayı suçlar işlediğini ve cezaevinde olduğunu söyledi. Ahmet Ürün, kardeşi Muhammet Ürün’ün kimliğini kullandığını dile getirdi. Mehmet Zeki Ürün, iki oğlunun da cezaevinde olduğunu söyledi. Zihinsel engelli olan Muhammet’in 9 ayrı suç kaydı olduğuna çok şaşıran baba, oğullarının birinde suç olmadığını söyledi. Müge Anlı bu olayın ayrıntılarını iyice araştıracağını diye getirdi ve Cuma günü baba ile birlikte oğlunu ziyarete gideceğini söyledi. 

Editör: Wan Haber