Müge Anlı İle Tatlı Sert, izlenen ve yoğun ilgi gören bir programdır. Yayınlandığı tarihten bu yana büyük ilgi ile izlenen program, cinayetleri bulmaya devam ediyor. Sadece cinayet değil, kayıpların da bulunduğu sabah kuşağı herkesin en çok izlediği program oldu. Sevilen sunucu Müge Anlı, herkesin beğenisini almaya devam ediyor. 
İzleyiciyi şok eden cinayet bağlantısı ortaya çıktı!
Nezen Germiyen, 8 yıl önce evden ayrıldı ve ayrıldıktan 5-6 ay sonra cansız bedeni bulundu. Sadece 13 yaşında olan Nezen Germiyen, ölümü ile tüm aileyi yıktı. Bu cinayetin yanı sıra, olaydan bir süre sonra ortadan kaybolan Lütfiye Gündüz isimli kişi de vardı. Aile bu iki olayın bağlantısı olduğunu bilmiyordu ancak gerçek kısa süre önce ortaya çıktı. Ahmet Taşkın’ın babası telefon hattına bağlanarak konuşmuştu ve bu konuşmalar herkesi şok etmişti. Ahmet Taşkın’ın babası, ölen kızın ailesinin durumdan haberdar olduğunu ve sustuklarını söyledi.
Katil alie mi?
Yayına bağlanan ve konuşan herkes ölen kız Nezen Germiyen’in ailesini suçladı ve bilgi sahibi olduklarını savundu. Olay yayınlanırken de tüm izleyiciler annenin bilgi sahibi olduğu konusunda sosyal medyada yazılar yazdı. Tüm iddialara rağmen Yurdagül ve Melahat suçunu kabul etmedi ve inkar etti. Ahmet Taşkın’ın babası, ilk olarak kendi oğlunu da şüpheli listesine koydu. 
‘Hiç çocuğu kaybolmuş bir anne gibi değildi!’
Ahmet Taşkın’ın babası ve Nezen Germiyen’in babası, olayla ilgili konuşurken Nezen’in annesinin kızı kaybolduğu zaman hiç üzülmediğini söylediler. Çocuğu kaybolmuş bir anne gibi durmadığını bunun da oldukça dikkat çektiğini öne sürdüler. Annenin soğukkanlı olması çok dikkat çekti. 
Nurullah Koçyiğit neden her iddiada çok sinirleniyor!
İç içe geçen ilişkiler herkesi şaşırtmaya devam etti. Nurullah Koçyiğit’in yayına geldikten sonra sergilediği hareketler dikkat çekti. Her suçlama karşısında büyük bir tepki gösteren Koçyiğit’in suçlu psikolojisi ile bu kadar abarttığı düşünüldü. Diğer yandan kayıp Lütfiye’nin eski eşinin verdiği çarpık ifadeler Müge Anlı’yı çılgına çevirdi.

Editör: Wan Haber