18 yaşındaki Yusuf Turhan, canlı yayına gelerek Müge Anlı’dan yardım istemişti. Annesini ve babasını bulamayan Yusuf Turhan, bildiği bütün gerçekleri anlatarak ailesini bulmak istedi. Mehmet Turhan ve Firdevs Öztürk’ün nerede olduğunu kimse bilmiyor. Yaklaşık on gündür ortalıkta olmayan iki eş, oğullarının anlattıkları ile kan dondurdu. Yusuf Turhan, babasının işlediği suçları anlattı. Babasının kendi kardeşini öldürdüğünü, birçok kişiyi gasp ederek öldürdüğü ve sırf para kazanmak için birçok kadının kolunu kestiğini söyledi. Stüdyoda yer alan izleyiciler şok içinde olayları izledi. Canlı yayına gelen kişiler de bildiklerini anlattı.
Kayıp üstüne kayıp ortaya çıktı!
Mehmet Turhan ve Firdevs Öztürk’ün oğulları babasının işlediği cinayetleri anlatınca herkesin kanını dondurdu. Bu olayları duyan ve araştırmaya başlayan Müge Anlı, katil babayı aramak istemediğini söyledi. Olaylarla ilgisi olmayan Firdevs Öztürk ve öldüğü söylenen kız kardeşleri Havva’yı aramaya başlayan Müge Anlı, baş şüpheli olan kişileri canlı yayına getirdi. Birçok cinayetin suçlusu olan Mehmet Turhan’ın kendi kardeşini öldürdüğü ortaya çıktı.
Havva kardeşlerinin kurbanı mı oldu?
Yayına bağlanan ve kardeşinin yurtdışına çıktığını söyleyen Yusuf Turhan, canlı yayına geldi. Kardeşleri Havva’nın yurtdışına gittiğini söyledikten sonra Müge Anlı hemen araştırmaya başladı. İncelemeler sonunda Havva’nın yurtdışına çıkmadığı ortaya çıktı. Hiçbir giriş çıkış kaydı olmayan Havva’nın nerede olduğunu kimse bilmiyor. Havva, uzun bir süre ortada yoktu ve kimse onu aramadı. Mehmet Turhan ve Firdevs Öztürk kaybından yola çıkan Müge Anlı birçok kayıp ve cinayetin olduğunu ortaya çıkardı. Kardeşleri Havva’nın öldürüp dereye atıldığını söyleyen birçok komşu var. Yakınları Havva’nın cesedinin kıyıya vurduğunu ve bunun üzerine kardeşlerinin gidip bu cesedi yok ettiklerini söylediler. Müge Anlı en yakın akrabalardan ve komşulardan duydukları ile şok oldu.

Editör: Wan Haber