Fatma Öz’ün kaybından şüpheli bulunan eski sevgilisi ifade vermeye devam ederken, tüm konuşmaları çelişkili olması dikkat çekti. Bahri bey ve bir kadının yakın civardaki öğretmenevinde bir araya geldiği ortaya çıktı. Birlikte odaya giren ve vakit geçiren ikili personellerin dikkatini çekti. Fatma Öz’ün eski sevgilisinin kaybı ile aynı zamanda bir sevgilisi daha olduğu ortaya çıktı. Bir mekana birlikte giden ve samimi olan ikilinin arasındaki ilişkinin ne olduğu merak edildi. Müge Anlı ile Tatlı Sert programı tüm hızı ile yayınlanmaya devam ediyor. 
Bahri bey her şeyi inkar etti!
Bahri bey canlı yayına bağlanarak tüm iddiaları reddetti. Fatma Öz’ün kaybı ile aynı zamana denk gelen sevgilisi herkesi şok etti. Bahri bey öğretmenevinde bir arada kaldığı kadın ortaya çıkınca yayına bağlanıp iddiaları reddetti. O kadın ile ilişkisi olmadığını söyledi. Öğretmenevi kamera kayıtları ortaya çıkınca Bahri bey iddiaların tam ortasında yer aldı. Birlikte odaya giden ve ücretini ödeyen Bahri bey, ilişki iddialarını reddetti. Başka bir kadınla görüştüğü ortaya çıkan Bahri, Müge Anlı’nın buldukları izlerden kaçamadı.
Müge Anlı o kadının ebe olduğunu öğrendi!
Fatma Öz’ün eski sevgilisinin çelişkileri devam ediyor. Müge Anlı kamera kayıtlarını izledikten sonra başka bir kadının olduğunu buldu. Müge Anlı, Fatma Öz’ün hamile olabileceğini ve eski sevgilisinin de ebe getirip öğretmenevinde konakladıklarını öne sürdü. Tüm iddialarının odağında olan Bahri, tüm olanları reddetti ve sakinliği ile herkesi şaşırttı. Her şeyi itiraf etmesini isteyen Anlı, Bahri beyin konuşmaları karşısında adeta çılgına döndü. Müge Anlı’nın kesin bir bilgi aldığını düşünen seyirciler, sorulan sorular karşısında büyük şaşkınlık yaşadı. Fatma Öz’e ne olduğu ve kimin ne yaptığı büyük bir merak konusu olarak kalmaya devam ediyor. Halıları kim yıkadı? Fatma Öz’e ne oldu? Üçüncü kadın kim?

 

Editör: Wan Haber