Müge Anlı ile Tatlı Sert programında kan donduran bir olay ortaya çıktı. Müge Anlı’ya başvuran kayıp çiftin oğulları, ailesinin amcasının öldürdüğünü düşündüğünü söyledi. Olayları anlattıkça izleyicinin adeta kanı dondu. Onlarca cinayeti işleyen ve soğukkanlı bir şekilde herkesi tehdit eden Mehmet Turhan’ın kaybı herkesi merakta bırakmıştı. Oğulları canlı yayına gelerek babasının ve annesinin kaybından amcasını sorumlu tuttuğunu söyledi. Mehmet Turhan ve Firdevs Öztürk’ün nerede olduğunu kimse bilmiyor. Eski eşler 9 gündür eve gelmiyor ve oğullarını aramıyorlar. Mehmet Turhan’ın oğlu canlı yayında babası hakkında birçok itirafta bulundu. 
Mehmet Turhan ve Firdevs Öztürk nerede?
Kayseri’de yaşayan Mehmet Turhan ve eski eşi Firdevs Öztürk 9 gündür kayıp olduğu ortaya çıktı. Kayıp olan çiftin arkasından birçok dedikodu dönüyor ancak asıl olarak gerçeğin ne olduğu kimse tarafından bilinmiyor. 
Baş şüpheli amca yayına bağlandı!
Anlatılan tüm iddialardan sonra kanı donan Müge Anlı, amcanın yayına bağlanması sonunda amcayı dinledi. Canlı yayına bağlanan suçlu olduğu düşünülen Yusuf Turhan tüm iddiaları reddetti. Yusuf Turhan tüm iddiaların yanlış olduğunu dile getirdi. Peynirci olan bir adamı kardeşi olan Mehmet Turhan’ın öldürüp mallarını da kendisine sattığını söyledi. Olaylarda hiçbir suçu olmadığını ve tüm konu edilen cinayetlerin sorumlusunun Mehmet Turhan olduğunu söyledi. Öz amca olan Yusuf, cinayet ile ilgili hiçbir şeyde parmağı olmadığını söyledi. Müge Anlı duydukları karşısında şok olduğu için kime inanacağını şaşırdı. Stüdyodaki seyirciler duydukları karşısında şok geçirdiler. 
Kız kardeşleri Havva nerede?
Yayına bağlanan Yusuf Turhan, öldürdükleri iddia edilen kız kardeşlerinin yurtdışına gittiğini söyledi. Yıllarca onunla görüşmediğini ve haberi olmadığını söyleyen amca, tüm civardakilerin iddialarını reddetti. Kayıp kardeşin amcaya yazdığı mektup ise gizli isimler ile dolu hale geldi. 

Editör: Wan Haber