Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yeni bölümler ekranlara gelmeye devam ediyor. Müge Anlı programa gelen tüm vakaları büyük bir titizlik ile incelemeye devam ediyor. Müge Anlı ile Tatlı Sert programı tüm hızı ile yayınlanmaya devam ediyor. Cinayetler, çelişkili ifadeler, inkarlar, yalanlar ve kayıplar çözülmeye devam ediyor. Müge Anlı tüm vakaları titiz ve dikkatli bir şekilde incelemeye devam ediyor. Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ATV ekranlarının en çok izlenen programı olmuştur. Program yayınlandığı sırada sosyal medya hesaplarından yoğun ilgi ve yorum almaktadır. Müge Anlı ekranlara gelmeye devam ediyor.
Kayıp çocuk cezaevinde bulundu!
Müge Anlı ile Tatlı Sert programına gelen baba, engelli oğlu için canlı yayına çıktı. Engelli oğlunun kayıp olduğunu söyleyen baba, gözleri yaşlı yayına geldi. Müge Anlı kısa bir süre içinde kayıp çocuğu buldu. Gözü yaşlı babanın oğlunun Ümraniye’de bir cezaevinde olduğu ortaya çıktı. Silah taşımak ve satın almak suçundan ceza alan engelli genç, bulundu. Müge Anlı, hemen babasını oğlunun yayına gönderdi. 
Fatma Öz cinayeti didik didik edilmeye devam ediliyor!
Bir süre önce cinayeti ortaya çıkan Fatma Öz, suçluları tek tek aranıyor. İki çocuk sahibi ve torunları olan Fatma Öz, cinayete kurban gitti ve bu sonuç Müge Anlı’nın aklında soru işaretleri yarattı. Müge Anlı bu vakayı hemen bırakmadı ve olayda parmağı olan herkesin ifade vermesini istedi. Cinayet suçlusunu tahrik ettiği düşünülen sevgili Yasemin Doğan Okçu, ifade verdi ve canlı yayına geldi. ATV kanalının misafiri olan ve iki üç gündür ekranlara gelen Yasemin Doğan Okçu’nun şüpheli olması da herkesi hayrete düşürdü. Müge Anlı, Yasemin Doğan Okçu ile muhabbet ederken adeta sinir krizi geçirdi! 

Editör: Wan Haber