Hülya Dünki, 21 yaşındaki kızlarını aramak için yayına gelmişti. 21 yaşındaki kızını Müge Anlı buldu. Müge Anlı ile Tatlı Sert programına gelen ve çare arayan gözü yaşlı anne, kızını bulmanın mutluluğunu yaşadı. Kayıp kız canlı yayına bağlandı ve sözleri ile annesini rahatlattı. Ekip üyeleri hemen kızı almak için yola çıktı ve ailesine kavuşturmak için çalışmalara başladılar. 
Sinem Asrak bulundu mu?
Sinem Asrak’ın kaybı herkesi yasa boğdu. Annesi Sinem Asrak’ın büyülendiğini ve sucuk yiyerek kaçtığını ileri sürdü. Teyzesinin oğlunun kaçırdığını söyleyen anne, kızını aramak için canlı yayına geldi. 16 yaşındaki kayıp Sinem Asrak’ın ailesi canlı yayına geldi. Annenin iddialarının odağı olan kuzeninin ailesi de canlı yayına geldi. Aileler karşı karşıya geldiler ve Sinem Asrak hakkında konuştular. Sinem’in ailesi Sinem’i aramaya devam ediyor. Mehtap ve Cemil Demir, oğullarının nerede olduklarını bilmediklerini söylediler. Mehtap Demir, Sinem Asrak’ın kendisinin geldiğini söyledi ve birlikte kaçtıklarını ileri sürdüler. Kayıp kuzenin ailesi canlı yayına gelerek kızı kaçırmadıklarını söylediler. Sinem Asrak’ın annesinin yüzük takmak istediği iddia edildi. Müge Anlı bu konuşmalara adeta şok oldu. 16 yaşındaki bir kızın aşk konusunda bir fikri olmadığını söyleyerek ailelere tepkide bulundu. 
Büyülü sucuk olayı büyümeye devam etti!
Aileler arasında büyük bir gerilim yaşandı. Büyü ile ilgili konuyu uzatan Asrak ailesi Müge Anlı’yı çileden çıkardı. ‘Yeğenimin getirdiği sucuğu yiyen kızım aşık oldu.’ diyerek herkesi şok eden Sinem Asrak’ın annesi, kızının nerede olduğu bilmediklerini söyledi. Aile içinde çok büyük gerginlik yaratan kayıp, herkesi şaşırttı. Kayıp çocukların nerede olduğu araştırılmaya devam ediliyor. İki kuzen aşık olduklarını söyleyerek ortadan kaybolunca iki aile arasında büyük kavga oldu. 

Editör: Wan Haber