Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ekranların sevilen programı olmaya devam ediyor. Müge Anlı, tüm olayları aydınlatmaya ve ifşa etmeye devam ediyor. Her gün gelen vakalar Müge Anlı ve izleyenleri adeta şaşkına çeviriyor. Müge Anlı ile Tatlı Sert tüm vakaları titizlik içinde incelemeye ve araştırmaya devam ediyor. Karışık olaylar ortaya çıkıyor, kayıplar bulunuyor ve ayrılar birleşiyor. Müge Anlı ifşa etmeye devam ediyor. 
Evden kaçan Kübra evine geri döndü!
Evli ve çocuklu iş arkadaşı ile kaçan Kübra, ailesinin yanına döndü. 18 yaşındaki Kübra, dün yayından sonra ailesinin yanına dönmeye karar verdi ve stüdyoya geldi. Kızlarını bulan aile, Kübra’yı görünce çok sevindiler. Müge Anlı büyük bir heyecan ve mutluluk yaşadı. 
Kübra’yı kandıran iş arkadaşının evli olduğu ortaya çıktı!
Dondurma almaya gittiğini söyleyen Kübra, evli ve iki çocuklu adama kaçtı. Kübra, ailesinden korktuğu için geri dönemediğini söyledi. Kaçtığı iş arkadaşı Maşallah ile birlikte yaşamaya başlayan Kübra, adamın evli olduğunu dahi bilmediğini dile getirdi. Kübra gözyaşları içinde iş arkadaşına kandığını anlattı. Maşallah adlı adamın sözlerine inanan Kübra, yayına çıkan ailesini gördükten sonra Maşallah’ın değiştiğini söyledi. Kübra eve dönünce en çok sevinen ailesi oldu. Maşallah, yayından sonra Kübra’nın ailesine konum attı ve ailesi hemen Kübra’yı buldu. Kübra yayına geldi ve ailesi ile birlikte mutluluk pozları verdi. Anne babası kızlarını buldu ve Kübra da gerçeği gördü. Müge Anlı’ya çok teşekkür etti. 18 yaşındaki Kübra, annesini ve babasını çok özlediğini, üzgün olduğunu ve bir daha evden kaçmayacağını dile getirdi. Büyük hayal kırıklığı yaşayan Kübra, her sözüne kandığı iş arkadaşı Maşallah’ın gerçek yüzünü Müge Anlı sayesinde gördüğünü dile getirdi. 

Editör: Wan Haber