Ekranların sevilen sabah kuşağı programı tüm gerçekleri ile yayınlanmaya devam ediyor. Yayına gelen isimler yeni bir kayıp vakasının olduğunu anlattı. Müge Anlı ile Tatlı Sert programında şok anlar yaşandı. Gözü yaşlı aile yayına gelerek babalarından haber alamadıklarını dile getirdiler. Ağaç kesmeye gidiyorum diyerek ortadan kaybolan yaşlı adamın nerede olduğunu kimse bilmiyor. Müge Anlı olayları dinledi ve şüpheli listesini oluşturdu. 69 yaşındaki yaşlı adam en son nerede görüldü ve kimler tarafından görüldü? Müge Anlı olayı didik didik ederek yaşlı adamdan iz bulmaya çalıştı.
Hüseyin Kök nerede?
69 yaşındaki Hüseyin Kök, ormana ağaç kesmeye gidiyorum diyerek evden çıktı. Ağaç kesmeye giden adam bir daha geri dönmedi. Kayıp adamın kaybolmasından yeğeni sorumlu tutan ailesi, para için yeğenin bir şey yapabileceğini düşündüklerini dile getirdiler. Müge Anlı hemen yeğeni yayına çağırdı ve olayları ondan ağzından dinlemek istedi. Hüseyin Kök ve kardeşi, hayvanlar ile ilgilenmeye gittiler ve sonrasında Hüseyin Kök kayboldu. Katır ile giden iki kardeşin tek kişi dönmesi akıllarda soru işareti oluşturdu. Diğer yandan yeğenin farklı konuşmaları da dikkat çekti. Çelişkili ifadeler veren yeğenin konuşmaları uyuşmayınca Müge Anlı çok tepki gösterdi. 
Kayıp adamın şüphelisi yeğen konuştu!
Aile, kayıp adamın suçlusu olarak yeğenlerini söyledi. Şüpheli yeğen canlı yayına geldi. Yaşlı adamın parasını çektiğini söyledi. Yeğen, 4-5 aydır maaşı kart ile çektiğini söyledi. Hüseyin Kök’ün ve babasının maaşını aldığını söyleyen Yeğen, kayıp adamın nerede olduğunu bilmediğini söyledi. Yeğen, dayısı ve babasının ormana gittiğini daha sonra babasının tek geldiğini, dayısının onun yanından ayrılarak kaybolduğunu söyledi. Olayları tam olarak bilmediğini söyleyen yeğen, aralarında bir sorun olmadığını da söyledi. Birden ortadan kaybolan Hüseyin Kök araştırılmaya devam ediyor. 

Editör: Wan Haber