Müge Anlı ile Tatlı Sert programı tüm hızı ile yayınlanmaya devam ediyor. ATV ekranlarının sevilen programı olayları aydınlatmaya devam ediyor. Müge Anlı, yayına gelen tüm olayları ipuçlarıyla araştırmaya devam ediyor. Müge Anlı bugünkü vakalarla ekran karşısına geçti. Müge Anlı ile Tatlı Sert programında tüm olaylar açıklığa kavuşmaya hazırlanıyor. Yıllardır çözülemeyen vakalar, kayıplar, ölümler ve daha birçok vaka çözülmeye devam ediyor. 
Evlatlık verdikleri çocuklarını arıyorlar!
1500 dolar karşılığında kızlarını evlatlık veren aile yayına gelerek kızlarını bulmak istediklerini söylediler. 1995 yılında Ümraniye’de evlatlık verdiler. Fatma Akkuş, kızını doğurduktan sonra hiç görmediğini söyledi. Akkuş ailesi uzun zamandır uğraştılar ama kızlarını bulamadılar. Yılmaz Akkuş ve Fatma Akkuş evlatlık verdikleri kızlarını aramak için ekran karşısına geçtiler. Yılmaz Akkuş’un rahat tavırları Müge Anlı’yı sinirlendirdi. Kızlarına çağrıda bulunan aile, kızlarını bulacak mı?
Lütfiye Gündüz ve Nezen Germiyen olayında yeni isim!
Günlerdir hatta yıllardır çözülmeye çalışılan Nezen Germiyen ve Lütfiye Güzdüz isimleri arasına yeni bir isim eklendi. Bağlantılı olan vakalar Müge Anlı’yı dehşete düşürdü. Cezaevinden bağlanan bir izleyici Ahmet Taşkın’ın itirafını anlattı. Ahmet Taşkın’ın kardeşi yayına bağlanarak abisine atılan suçları savunmaya çalıştı. Müge Anlı, cezavindeki Rıdvan ile Ahmet Taşkın’ın kardeşini canlı yayına bağladı. 
Abdullah Koçyiğit suçlu mu?
Canlı yayına bağlanan Ahmet Taşkın’ın kardeşi Dilek hanım, Abdullah Koçyiğit ile alakalı iddialarda bulundu. Cezaevinden bağlanan Rıdvan bey Abdullah beyi tanımadığını söyedi. Abdullah beyin sosyal medya hesapları incelendi ve beyaz bir araba sahibi olduğu ortaya çıktı. Cezavinden bağlanan Rıdvan Öz, ‘Ben vicdanımın sesini dinledim.’ dedi. Yayına bağlanan Rıdvan bey, gerçekleri anlattığını söyledi. Herkes birbirini suçlamaya devam ediyor. Suç atılanlar da kendini savunmaya devam ediyor. 

 

Editör: Wan Haber