Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yürekler ağza geldi. 15 yaşındaki kızı olan anne, kızını ve torununu bulmak için Müge Anlı’ya başvurdu. Ümmügülsüm adlı kızının 7 aylık bebeği olduğunu söyledi. Yayına bağlanan Ümmügülsüm, zorla hamile bırakıldığını ve çocuğunu bırakmak istemediğini söyledi. Babasının hasta olduğunu söyleyen küçük kız, annesinin onu umursamadığını dile getirdi. Annesinin bebeğini dövdüğü için ortadan kaybolduğunu dile getirdi. 
Ümmügülsüm’ün babasından şok iddialar geldi!
Kayıp olan Ümmügülsüm’ün babası, annesinin suçlu olduğunu söyledi. Annesinin kızını ve torununu dövdüğünü söyledi. Müge Anlı bu sözler karşısında şok oldu ve babaya büyük bir tepki gösterdi. Küçük kız annesi yüzünden 13 defa evden kaçtığını söyledi. Kayıp kız annesinin yanına gitmek istemediğini dile getirdi. Annesi kızını ve torununu isterken, kızı bir türlü gelmeye yanaşmadı. 
Kayıp olan kızın annesi ve babası canlı yayına bağlandı!
Kayıp kızın annesi ve babası canlı yayında çok büyük kavga etti. Küçük kızın 7 aylık bebeği ile nereye gittiği bilinmiyor ancak kız annesinin yanına asla gelmek istemediğini söyledi. Diğer yandan annesi hakkındaki iddiaları herkesi şok etti. Annesine nefret kusan küçük kız, Müge Anlı’yı inandıramadı. Hasta annesi hakkında şok sözler söyleyen kızın, en kısa sürede babasının yanına gideceği bekleniyor. Hasta anneye ise hizmet ekipleri giderek bakımları yapılmaya başlandı. Müge Anlı’ya çok dua eden ve teşekkür eden anne, gözleri yaşlı bir şekilde kızını bekliyor. Küçük kız ise annesini umursamadığını ve yanına gitmeyeceğini söyleyince annesi çok üzüldü. Babasının kızını kötü yola sokacağı için büyük endişe ettiğini duyurdu. 

Editör: Wan Haber