Müge Anlı ile Tatlı Sert programına gelen Alaeddin, dayısı Hüseyin Kök’ün nerede olduğunun bulunması için yayında bildiklerini anlattı. Hüseyin Kök hakkında gelen haberlerin ardı arkası kesilmedi. Yayına bağlanan onlarca isim, Alaeddin’in büyük bir yalancı olduğunu dile getirdi. Hem yalan söyleyen hem dolandırıcı olan Alaeddin beyin borçlulara söylediği erteleme yalanları herkesi şok etti. 
Borçları bir türlü ödemiyor!
Herkesten dolaylı borçlar alan Alaeddin bey, kimseye borcunu geri ödemedi. Yıllar boyu civar köylerden aldıkları borcu ödemeyen Alaeddin, yıllarca borçlarını erteledi ve ‘dayımdan alacağım, annemden alacağım.’ sözleri ile herkesi kandırdı. Dayısı ile birlikte yaşayan ve yakın olan Alaeddin’in borçları için dayısı ile kavga ettiği hatta öldürmüş olabileceği düşünüldü. Yayına bağlanan ve itiraf edilen birçok bilgi Müge Anlı’yı çok şaşırttı. 
Müge Anlı adeta ateş püskürdü!
Dayısı Hüseyin Kök’ü bulmak için yayına gelen Alaeddin, arayan kişilere büyük tepki gösterdi. Her arayanı tehdit eden ve her arayanı canlı yayına çağıran Alaeddin, Müge Anlı’yı çok sinirlendirdi. En ufak bir olayda tehdit etmeye başlayan Alaeddin beyin tavırları büyük tepki çekti. Her arayanı tehdit eden Alaeddin beyin dayısı Hüseyin Kök’ün kaybından sorumlu olacağı düşünülüyor. Müge Anlı, yayında olan konuğun bu şekilde davranmasına büyük bir tepki gösterdi. Müge Anlı, Alaeddin beye büyük tepki vererek sesini yükseltti. Tavırları, hareketleri, sözleri ve tehditleri ile bıktıran Alaeddin beyin üzerine giden Müge Anlı, ona inanmadığını söyleyerek yalanlarının ortaya çıkacağını dile getirdi. Alaeddin bey ise inkar etmeye devam ediyor. Kayıplardan ve olaylardan haberi olmadığı söyleyen yeğen, borçlarının kendi borcu olduğunu ve yavaş yavaş ödediğini dile getirdi. Dolandırıcılık iddialarını reddeden yeğen, kim bağlanırsa bağlansın inkar etmeye ve tehdit etmeye devam etti. 

Editör: Wan Haber