Günlerdir kayıp olan Nebahat Astekin’in ailesi yayına gelerek kadının nerede olduğunu merak ettiklerini söylediler. Ailenin içindekiler kayıp kadının sorumlusu olarak eşini gösterdiler. İki çocuk annesi kayıp Nebahat Astekin’i aramaya başlayan Müge Anlı, ailesi ve eşinin konuşmaları karşısında adeta şok oldu. Bir haftadır kayıp olan Nebahat Astekin, İstanbul’da ortaya çıktı. İki çocuk annesi kadın, maske satarak geçimini sağladığını ve eşinin gelip onu alacağını dile getirdi. Müge Anlı ile Tatlı Sert ekipleri büyük bir heyecan içinde genç kadını aramaya başladı. Bulunan Nebahat Astekin’in kocası ve ailesi canlı yayına gelerek kavga etmeye başladılar. Canlı yayında nabızlar yükseldi ve herkes kavga etmeye başladı. Hakan Astekin ve Nebahat Astekin’in babası arasında büyük bir gerilim ortaya çıktı.
Nebahat Astekin ailesini görmek istemiyor!
Genç ve iki çocuk annesi olan kadın, ilk konuşmasında annesinin onu istemediğini ve ailesini görmek istemediğini dile getirdi. Kocasını bekleyen kadına, kocasının onu istemediğini ve ‘ne yaparsa yapsın, umrumda değil.’ dediğini söylediler. Nebahat Astekin bunu duyduktan sonra büyük bir sinir yaşadı ve ekranlara öfkesini duyurdu. Ailesi gibi kocasını da görmek istemediğini dile getirdi ve yayına çıkmak istemedi. Esnaf sayesinde bulunan ve esnafın destek olduğu Nebahat Astekin, geçimini kendi kendine sağladığını ve arkadaşında kaldığını dile getirmişti. Nebahat Astekin’in babası ve annesi genç kadının tedavi görmesi gerektiğini ve hastanede yatması gerektiğini söyledi. Babası, Nebahat Astekin’in hastaneye götürülmesi gerektiğini söyledi. 
Hakan Astekin madde kullandığını söyledi!
İki çocuk annesi Nebahat Astekin’in eşi Hakan Astekin, canlı yayında madde kullandığını söyledi. Pişkin, rahat tavırları ve sözleri ile Müge Anlı’yı rahatsız eden genç adamın madde kullandığı ve bağımlı olduğu ortaya çıktı. 

 

Editör: Wan Haber