Fox Tv'de yayınlanan Mucize Doktor dizisi her hafta heyecan dolu bölümleriyle izleyici karşısına çıkıyor. Dizinin 46. bölüm fragmanı yayınlanırken seyirciyi şok edecek yeni gelişmeler yaşanıyor. 

EZONUN ANNESİ VUSLAT HASTANEYİ SATIN ALIYOR

Geçtiğimiz hafta Doktor Ali Vefa'nın zor durumda olduğunu gören Ezo, annesi ile iletişime geçmiş ve yardım istemişti. 46. bölümde Ezo'nun annesi Vuslat, dizide ilk kez ortaya çıkıyor. Ezo'nun tedavi olması şartıyla Ali Vefa'ya yardım etmeyi kabul eden Ezo'nun annesi Vuslat, Berhayat Hastanesi'ni satın almak için Beliz ile görüşüyor. 

Hastaneye yatırım yapmak istediğini belirten Vuslat, Beliz'den Berhayat Hastanesi'nin yüzde 51 hissesini istediğini söyler. 

ALİ VEFA FERMAN'A KAFA TUTUYOR

Dizinin diğer fragmanlarında ise Ali Vefa, kendisi yerine Nazlı'yı seçen Doktor Ferman'a meydan okur. Ferman'la ters düşen Ali Vefa hocasının söylediklerini uygulamayarak adeta verdiği kararın acısını çıkartır. Ezo'nun annesi Vuslat ise Ezo'ya Ali Veva ile tanışmak istediğini söyler. Zengin ve güçlü bir kadın olarak gösterilen Vuslar Ali Vefa'nın otizm hastası olduğunu duyunca şaşkınlığını gizleyemez. 

Mucize Doktor dizisinin 48. bölümü 21 Ocak Perşembe günü ekranlara gelecek. Yeni Bölüm fragmanı ise izleyiciyle buluştu. 

Editör: Wan Haber