Fox tv ekranlarında yayınlanan Mucize Doktor dizisinden kısa bir süre önce izleyicilerine üzücü haber geldi! Good Doctor dizisinden uyarlama olarak yapılan dizi önümüzdeki hafta yayınlanacak olan bölümü ile ekranlara veda etmeye hazırlanıyor!

MF Yapım imzalı dizinin final yapacağı kısa bir süre önce belli oldu! 64. bölüm ile Fox ekranlarında son kez yayınlanacak olan Mucize Doktor dizisinin final yapmasına ise dizinin izleyicileri büyük bir tepki gösterdi! Dizinin reytinglerinin kötü olmamasına rağmen neden final kararı verildiğini anlamayan izleyiciler soluğu sosyal medya hesaplarında aldı! Mucize Doktor bitmesine tepki gösteren izleyiciler ise yapım şirketinden makul bir açıklama bekliyor!

"Bitiren kanal  değil yapım!"
Twitter platformundaki kullanıcılar Mucize Doktor dizisinin bitmesine tepki olarak bir başlık oluşturdular. 'MucizeDoktor Bitmesin' başlığı adı altında mesajlar paylaşan dizinin hayranları ise kısa bir süre içerisinde 350 bin tweet atarak gündeme girdiler. İşte Mucize Doktor dizisinin bitmesine tepki gösteren bazı hayran mesajları:

"şaka gibi ya normalde fox dizileri harcamasıyla bilinir ama bu kez fox bile mucize doktoru bitirmek istememiş. kanal reytinglerden de diziden de gayet memnunmuş. bitiren kanal değil yapım. yapımı final kararından döndürebilirsek kanal zaten razı olur bence. -@enfarktuszeyy"

"Sen Çal Kapımı 1 Reytingle Sezon Finali Yaptı, Mucize Doktor 5 Reytingle Final Yapıyor, 5 Reyting Yetiyor 3 Cü Sezona Bence Final Yapması Saçma. -@CenayLl"

"türk dizi sektörü proje harcayan çok yapım gördü ama reyting rekortmeni işini harcayıp dipte olan dizisini devam ettiren görmedi- @Deneme1234555"
 

Editör: Wan Haber