Kelimenin Tam manasıyla mucize Doktor dizisinde Zerrin Tekindor Fırtınası esecek dersek yanlış olmayacak.

Çünkü Zerrin Tekindor Ezo’nun annesi Vuslat karakterine hayat veren, oldukça zengin bir kadını oynuyor. Berhayat Hastanesi’ne geldikten sonra Ali Vefa’nın korkudan titremesi ve gözlerini Vuslat'ın gözlerinden kaçırmaya çalışması izleyicilerin dikkatinden kaçmadı.

Diğer taraftan Beliz karakterinin sahibi olduğu Berhayat Hastanesi finansal problemler yaşamaktadır.

 Çeşitli tıbbi cihazları dahi almakta güçlük çeken, hatta ekonomik kriz ile boğuşan Berhayat Hastanesi’ne rahat bir nefes aldırmak amacıyla harekete geçen Zerrin Tekindor, hastanenin sahibi Beliz ile Bir anlaşmaya varmaya çalışır.

Anlaşma metninde genel itibariyle Zerrin Tekindor’un Hayat verdiği Vuslat karakterinin Berhayat Hastanesi’nin hisselerinin %51’ne sahip olması şartı aranıyor. Eğer ki bu anlaşma sağlanacaksa Beliz, artık berhayat Hastanesi'nin Tek Sahibi değil ortağı konumuna düşecek, Hatta hisselerin çoğunu elinden kaçırarak.

Diğer taraftan mucize Doktor dizisinin yeni bölümünde Ali vefa ile Ferman arasında çeşitli problemler ve tartışmaların da gündeme geleceği biliniyor.

Başta Vuslat karakterinin performansı olmak üzere Ali vefa ile Ferman arasındaki sürtüşmelerin borca işleneceği yeni bölümdeki konuları ve çok daha fazlasını merak ediyorsanız bu akşam saat 21:00’da Fox TV ekranları başında olmayı unutmayın.

Mucize Doktor yeni bölümü ile bu akşam 21:00’da Fox TV ekranlarında sizlerle beraber olacak İyi seyirler...

Editör: Wan Haber