Daha önce birçok dizide yer alan fakat kendi döneminde reytingleri alt üst eden Yaprak Dökümü dizisinde hafızalara kazınan Seda Demir şimdide çok iyi izlenen Mucize Doktor dizisine transfer oldu.

Mucize Doktor'da sürpriz isim! Yaprak Dökümü'nün komşu kızı Sedef'i diziye dahil olduKanal D'nin unutulmaz dizisi Yaprak Dökümü'nde Şevket'e içten içe aşık olan Sedef karakteriyle adını geniş kitlelere duyuran Seda Demir, ekranlara geri dönüyor.

Mucize Doktor'da sürpriz isim! Yaprak Dökümü'nün komşu kızı Sedef'i diziye dahil olduSon olarak Survivor yarışmasında gördüğümüz Seda Demir, Mucize Doktor dizisiyle karşımıza çıkıyor.

Başrollerinde Taner Ölmez ve Sinem Ünsal'ın yer aldığı kadroda ie Onur Tuna, Fırat Altunmeşe, Hayal Köseoğlu, Murat Aygen, Hazal Türesan'ın bulunduğu Mucize Doktor'a yeni isimler katılmaya devam ediyor.

Mucize Doktor'da sürpriz isim! Yaprak Dökümü'nün komşu kızı Sedef'i diziye dahil olduSeda Bakan ve Korhan Herduran'ın hikayeden çıkmasının ardından, hikayeye Ezo karakteriyle Ezgi Asaroğlu ve Ezo'nun annesi Vuslat karakteri ile Zerrin Tekindor dahil olmuştu.

Uzun süredir ekranlarda göremediğimiz güzel oyuncu Seda Demir ise Mucize Doktor'un 25 Şubat Perşembe akşamı ekrana gelecek olan 51. bölümüne konuk oyuncu olarak katılacak.

Seda Demir kimdir?

8 Mart 1983, İstanbul doğumlu olan güzel oyuncu, 2007 ve 2010 yılları arasında rol aldığı Yaprak Dökümü dizisindeki Sedef rolüyle tanındı.7Mucize Doktor'da sürpriz isim! Yaprak Dökümü'nün komşu kızı Sedef'i diziye dahil oldu

Marmara Üniversitesi'nde Fransızca kamu yönetimi mezunu olan Seda Demir, bir süre fuarlarda hostes olarak görev aldı. Çeşitli ajanslara kayıt olsa deneme çekimlerinde yer almayı reddetti.

Katıldığı ilk çekimin ardından özel bir bankanın reklamlarında oynayan Seda Demir ardından oyunculuk hayatına başladı.

Mucize Doktor'da sürpriz isim! Yaprak Dökümü'nün komşu kızı Sedef'i diziye dahil olduİlk dizi deneyimini bir döneme damgasını vuran Yaprak Dökümü ile yapan Seda Demir, dizide Sedef rolünü canlandırdı. İlk sinema deneyimini ise 2015 yılında Evlenmeden Olmaz filminde Ayşe karakteriyle yaşadı.

Bir süre ekranlardan uzak olan Seda Demir, Survivor 2017 yarışmasına katıldı. Ancak takım arkadaşlarıyla yaşadığı sorunlar nedeniyle yarışmaya ikinci hafta veda etti. İlhan Mansız ve Serhat Akın gibi isimlerle tartışmalar yaşayan Seda Demir, Ünlüler takımının ortak oylaması sonucunda potaya kaldı ve en az sms oyu alan isim olduğu için elendi.

Editör: Wan Haber