Fox tv ekranlarında yayınlanan fenomen bir dizi daha ekranlara veda etmeye hazırlanıyor! İki sezondur Perşembe akşamlarının en çok izlenen yapımları arasında yer almayı başaran Mucize Doktor dizisinden hayranlarına üzecek bir haber geldi! 

MF Yapım tarafından yapımcılığı yapılan dizi ilk bölümü ile 12 Eylül 2019 tarihinde yayınlanmaya başlamıştı. Güney Kore dizisi olan Good Doctor'dan uyarlama olarak yapılan Mucize Doktor dizisinin senaryosunu Pınar Bulut ve Onur Koralp kaleme alıyordu. Hem konusu hem de oyuncu kadrosu ile dikkat çeken Mucize Doktor dizisi ne yazık ki ekranlara veda edecek!

Mucize Doktor dizisi final bölümü ne zaman yayınlanacak?
Yapım şirketi tarafından yapılan bir açıklamayla Mucize Doktor dizisinin ne zaman final yapacağı da duyuruldu. "Otizmli bireylerin, hepimiz gibi, hepimiz kadar yaşama hakkı olduğunu anlattığımız hikayemizin sonuna geldik. Ali Vefa’mız büyüdü, gelişti, hayallerini gerçekleştirdi. Onunla güldük, onunla ağladık, insan olmak ne demek onunla hatırladık. Ona, yarattığı tüm mucizelerle birlikte veda etmenin vakti geldi. Mucize Doktor 27 Mayıs Perşembe 64. bölümüyle son kez sizlerle olacak. Bize kalplerini açan tüm seyircimize teşekkür, minnet ve sevgiyle…" açıklamasını yapan yapım ekibi böylelikle izleyicilere üzücü haberi duyurdu.

Mucize Doktor dizisinin kadrosunda hangi oyuncular yer alıyor?
Hem konusu hem de oyuncu kadrosu ile büyük bir ilgi gören Mucize Doktor dizisinin kadrosunda Taner Ölmez, Onur Tuna, Sinem Ünsal, Hazal Türesan, Murat Aygen, Hakan Kurtaş, Zerrin Tekindor, Serkan Keskin, Hayal Köseoğlu gibi isimler yer alıyor.

Editör: Wan Haber