FOX'un perşembe akşamları ekrana gelen dizisi Mucize Doktor 48. bölümü ile sosyal medyanın gündemi oldu. Dizinin son bölümüne damga vuran veda sahnesi izleyenleri üzdü. Ali Vefa'nın Ezo’ya yazdığı mektup izleyicileri derinden etkiledi.

Diziye, ünlü oyuncu Zerrin Tekindor'un Vuslat karakteri ile dahil olmasının ardından daha da hareketlenen dizinin 48. bölümüne damga vuran mektup sahnesine izleyenler duygusal yorumlar yaptı. 

Ezo'nun annesi Vuslat'ın zoruyla Ali, içinde yaşadığı fırtınaları bir mektup aracılığı ile Ezo'ya anlattı ve  bipolar rahatsızlığı olan Ezo'dan ayrılmak istediğini söyledi. Ezo, Ali Vefa'dan gelen mektubu önce bir jest olarak görse de içini açınca aslında bir veda mektubu olduğunu anladı. 

Son haftalarda iyice içine kapanan Ali Vefa, yazdıkları ile Ezo'yu ağlattı. Ezo'yu gözyaşlarına boğan mektup ekran başındakileri de ağlattı. Herkesin yeni bir aşk dediği bu ikilinin ayrılması izleyiciyi şok etti. Kimse bu ayrılığı beklemiyordu. 

Ali Vefa, otizimli birisi olarak Ezo gibi bipolar bozukluğu olan birisi ile yapamayacağını ve arkadaşlığı bitirdiğini yazdı. İşte o anlarda Ezo’nun dökülen gözyaşları ve hayal kırıklığı da izleyicileri bir hayli etkiledi.

İşte Ali Vefa’nın Ezo’ya yazdığı mektup:

“Sen çok iyi birisin Ezo. İyi şeyler hak ediyorsun. Yıllarca herkes gibi olmayı diledim ben. Sıradan olmayı. Ama sonunda anladım. Kimse normal değil Ezo. Herkes biraz deli galiba. Ama sen… Biraz fazla delisin. Hastalığın bana zor geliyor Ezo. Dengesizsin. Bir anın bir anını tutmuyor. Yetişemiyorum ben sana. Bu çok yorucu. Bipolar biriyle arkadaşlık etmek bana göre değil. Çok zor yapamıyorum. O yüzden seninle arkadaşlığımı bitiriyorum. Lütfen beni bir daha arama. Evime gelme. Seninle görüşemem. Yine de umarım çok mutlu olursun. Hoşçakal.”

Editör: Wan Haber