Perşembe akşamları izleyicilerle Fox TV ekranında buluşmakta olan Muciz Doktor dizisinin şimdiye kadar 48 bölümü yayınlandı. Dizinin her yeni bölümü heyecan dolu sahnelerle ilerliyor. Reytinglerde iyi seyreden dizide en son hikayeye Vuslat olarak katılan Zerrin Tekindor, varlığını hissettirmişti.
Taner Ölmez, Onur Tuna, Hazal Türeasan, Sinem Ünsal, Murat Aygen ve Reha Özcan’ın başrollerinde yer aldığı dizinin hikayesinden yeni bir isim daha ayrılıyor.. Seda Bakan ve Korhan Herduran’ın hikayeden çıkmasının ardından 49. bölümünde ise başrolde yer alan isimlerden Reha Özcan’an vedası göreceksiniz.

Reha Özcan’ın canlandırdığı Adil karakterinin hikayeden ayrılacağı zaten biliniyordu. İşte o ayrılık iddiaları doğru çıktı… Reha Özcan’ın 49.bölüm itibari ile diziye veda etmesi bekleniyor. Adil’in gidişi en çok da onu baba olarak gören Ali Vefa’yı sarsacaktır.

Peki Mucize Doktor 49.yeni bölümde başka neler yaşanacak? İşte tüm detaylar: Acilde karşılaşan iki düşman aile bütün hastaneyi kaosa boğar.

Maksimuma çıkarılan güvenlik önlemlerine rağmen herkes süratle patlama noktasına sürüklenirken Ali’nin aklındaysa Vuslat yüzünden kalbini kırdığı Ezo vardır.

Adil, Ali’ye arkadaşını geri vermeye karar verir. Ve tam bu sırada hastanede biriken ortak nefret hedefini bulur. Ama bu hedef hiç beklenmedik, masum biridir. Sevgi hepimizi kurtarabilir mi? Yoksa bazılarımız için çok geç midir?

Editör: Wan Haber