Perşembe akşamları Fox TV ekranlarında izleyiciyle buluşmaya devam eden mucize Doktor dizisi 2. Sezonu ile yoluna emin adımlarla devam ediyor. Kuvvetli bir oyuncu kadrosu mevcut olan yapıma yeni karakterler de katılarak güç vermeye devam ediyor.  Ezgi Asaroğlu’nun Ezo karakteri ile hikayede değişik bir dönem başlanmasından sonra Şimdi de annesi Vuslat karakterinde Zerrin Tekindor büyük adımlar atmak amacıyla geldi.

Taner Ölmez’in Ali Vefa karakterinde harika bir performans sergilediği dizinin serüveni devam ederken Seda Bakan’ın Kadrodan ayrılmasından sonra dizide taşların daha da çok yerine oturdu görülüyor.

  • Onur Tuna
  • Hazal türesan
  • Sinem Ünsal
  • Reha Özcan
  • Murat Aygen’in başrollerinde bulunduğu mucize Doktor dizisinin şimdiye kadar 46. bölümü ekranlarda izleyiciyle buluştu.

28 Ocak Perşembe akşamı Fox TV ekranlarında izleyici ile buluşacak olan 47. yeni bölümden ilk fragman ekranlara geldi. Beliz, hastanenin %51’ini Vuslat'a devredecek ya da ekonomik problemler yaşamaya devam edecek. İki kritik karar arasında kalan Beliz nasıl bir karar verecek? Bunu hep birlikte bekleyip göreceğiz.

Zerrin Tekindor mucize Doktor dizisinin Yapı taşlarını alt üst etmek amacıyla çıkıp geldi, bakalım bundan sonraki bölümlerde nasıl bir gelişme yaşanacak? Beliz, nasıl bir karar alacak? Zerrin Tekindor Vuslat karakteri ile dizide bundan sonra nasıl bir performans sergileyecek? Yeni bölümü kaçırmamak gerekir.

Editör: Wan Haber