Fox TV ekranlarında yayınlanan Mucize Doktor dizisi bu akşam yayınlanacak olan 64. bölümü ile seyircisine veda etmeye hazırlanıyor! Tam iki sezondur Fox TV ekranlarında yayınlanan Mucize Doktor dizisi bu akşam görkemli bir bölümle ekranlara veda ediyor!

MF Yapım imzalı Mucize Doktor dizisi Güney Kore yapımı olan Good Doctor'dan uyarlanarak yapılmıştı. Yayınlandığı günden beri büyük bir ilgiyle takip edilen Mucize Doktor dizisi 27 Mayıs Perşembe akşamı yayınlanacak olan bölümü ile son kez ekranlarda yer alacak.

Mucize Doktor dizisinin konusu nedir?
Kırsal bir kesimde hayat süren Ali Vefa savant sendromlu olarak dünyaya gelmiştir. Abisinin ölümünden sonra doktor olmaya karar veren Ali Vefa'nın bu yoldaki mücadelesi konu alacak. Genel zeka düzeyinin ortalama olmasına rağmen bir ya da daha fazla alanda daha üstün yeteneklere sahip olan Ali Vefa aynı zamanda iletişim kurmakta zorlanmaktadır. Daha çocuk olduğu dönemlerde babası tarafından evlatlıktan reddedilen Ali Vefa şiddete maruz kalır. Abisinin ölümünden sonra Adil Hoca, Ali Vefa'yı evlat edinir ve doktor olma yolunda emin adımlarla ilerler. İstanbul'daki bir hastanede işe girer ancak hastanedeki doktorların Ali Vefa'ya olan bakış açısı ise Ali'yi çok zorlayacak.

Mucize Doktor dizisinin oyuncuları kimler?
Taner Ölmez    Ali Vefa    
Onur Tuna    Ferman Eryiğit    
Sinem Ünsal    Nazlı Gülengül    
Hazal Türesan    Beliz Boysal    
Murat Aygen    Tanju Korman    
Hakan Kurtaş    Doruk Özütürk    
Zerrin Tekindor    Vuslat Kozoğlu    
Serkan Keskin    Muhsin Korunmaz    
Bihter Dinçel    Selvi Ustagil    
Hayal Köseoğlu    Açelya Dingin    
Merve Bulut    Gülin Şenalp    

 

Editör: Wan Haber