Fox TV ekranlarında perşembe akşamı izleyiciyle buluşmaya devam eden Mucize Doktor dizisi ikinci sezonunda da bomba gibi bir şekilde yayın hayatına devam ediyor. Fox TV ekranlarında yayınlanan dizinin geçen hafta ekranlara gelen bölümünde Adil bey karakterine can veren Reha Özcan'ın aniden dizinin oyuncu kadrosundan ayrılması izleyicileri de derinden etkilemiştir. Kurguda ise Taner Ölmez'in Can vermiş olduğu Ali Vefa karakterinin bu ayrılığın sonrasında yaşamış olduğu derin travma, 57 bölümde dikkat çeken sahneleri de beraberinde getirecek. Nazlı ise bu şekilde Ali’nin hemen yanı başında bekliyor. Babası yerine koymuş olduğu Adil hocayı ameliyat masasından kurtarmayı başaramayan Ali Vefa, yaşamında sevmiş olduğu bir kimseyi kurtaramamış olmasını da derin üzüntüsünü yaşıyor. Aniden düşüp bayılan Ali Vefa, Tam 10 gündür şuuru kapalı bir şekilde yatıyor ve henüz kalkamadı. Berhayat Hastanesi’nde herkes üzgün ve gözü yaşlı şir şekilde Ali vefa’dan gelecek bir haberi bekliyor.

  • Nazlı, Ferman ve Bütün ekip Ali Vefa’nın içinde olduğu durumdan kurtulması amacıyla elinden gelen bütün gayreti göstermeye çalışıyor.
  • Vuslat ise bütün ekibin sinirlerini bozan ve umutların da azalmasına sebep olan bir karara varılacak.
  • Ferman, ruhsata karşı gelmeye çalışsa da aslında başarılı olamayacak.
  • Yoğun bakım servisinde yatan Ali Vefa’nın tekrardan uyanması ne kadar sürecek bu tabii ki biliniyor ama 50  yeni bölümde duygusal sahneler izleyicileri bekliyor.

Mucize Doktor 50. Yeni bölümüyle bu akşam 20:00’da FOX TV'de!

Editör: Wan Haber