FOX Tv'nin ekranlara damga vuran dizisi Mucize Doktor, her perşembe heyecan dolu bölümleri ile izleyici karşısına çıkıyor.

Otizmli Doktor Ali Vefa'nın hayat hikayesini konu alan Mucize Doktor dizisi özel bir hastanede çekiliyor. Berhayat Hastanesi'nde Ali Vefa'nın otizm hastası olmasına rağmen başarılı doktorluk hünerleri damga vuruyor.

Peki Mucize Doktor Dizisinde Adil Hoca ölecek mi? Adil Hoca ölüyor mu? Diziden ayrılıyor mu?

MUCİZE DOKTOR ADİL HOCA ÖLECEK Mİ? ÖLDÜ MÜ?

Dizinin son bölümünde Ali Vefa'nın elinden tutan ve doktor olmasını sağlayan Adil Hoca ile ilgili yaşanan gelişme herkesi merak içerisinde bıraktı. Ali Vefa'nın her an yanında olan Adil Hoca, dizinin yayınlanan fragmanında ameliyat masasında görüldü. Görüntüler Adil Hoca ölecek mi? sorusunu akıllara getirirken Ali Vefa'nın Adil Hoca'sını kurtarmak için yoğun çarba sarfettiği görüldü. Adil Hoca'nın silahla vurulduğu ve bu yüzden ameliyata alındığı fragmandaki konuşmalara yansırken bu akşam yayınlanan bölümde herşey netlik kazanmış olacak.

ALİ VEFA NE YAPACAK?

Son olarak Ezo'nun annesi Vuslat'a oyun oynayan Adil Hoca, patronunun elinden oğlum dediği Ali Vefa'yı kurtarmıştı. Vuslat'a Ali VEfa'ya yaklaşmaması için uyaran Adil Hoca, amacına ulaşmıştı. Dizide Adil Hoca'nın ölümünin Ali Vefa tarafından nasıl karşılanacağı merakla bekleniyor. 

Editör: Wan Haber