Perşembe akşamları Fox TV ekranlarında yayınlanan mucize Doktor dizisi şimdiye kadar 48 bölümü ile ekranlara geldi. Dizinin her yeni bölümü heyecan dolu sahnelere sebep olurken, reytinglerde de iyi bir şekilde yoluna devam ediyor. En son mucize Doktor dizisinin reytinglerinde biraz düşüş yaşanmış ve Zerrin Tekindor hikâyeye Vuslat karakteri ile katılmış ve reytingleri tekrar kıpırdamaya başlamıştır.

  • Taner Ölmez
  • Hazal Türesan
  • Onur Tuna
  • Sinem Ünsal
  • Murat Aygen
  • Reha Özcan

gibi oyuncuların başrollerinde bulunduğu dizinin hikâyesinden yeni bir isim daha ayrılıyor.

 Seda Bakan ile Korhan Herduran bilindiği gibi hikayeden daha önce ayrılmıştı, hemen akabinde 49. bölümünde ise başrolde bulunan isimlerden Reha Özcan'ın da diziye veda etmesi bekleniyor.

Hayat verdiği Adil karakterinin hikayeden ayrılacağı zaten biliniyordu. İşte o ayrılık iddiaları maalesef doğru çıktı ve Reha Özcan'ın 49. bölüm itibari ile diziye veda etmesi bekleniyor. Adil Hoca'nın gidişi en çok da onu baba gibi gören ve hayatını derinden etkileyen Ali Vefa'yı sarsacaktır.

 Peki Mucize Doktor 49. Yeni Bölümde Başka Neler Yaşanacak! İşte Detaylar Haberimizde...

 Acilde karşılaşan iki düşman aile bütün hastaneyi adeta kaosa boğar. Maksimuma çıkarılmış olan güvenlik önlemlerine rağmen herkes hızlı bir şekilde patlama noktasına doğru sürüklenirken, Ali'nin aklında ise Vuslat yüzünden kalbini kırdığı Ezo vardır. Adil, Aliye arkadaşını geri vermeye karar verecektir ve tam da bu esnada hastanede birikmiş olan nefret hedefini bulacaktır. Fakat bu Hedef hiç beklenmedik masum biridir. Sevgi hepimizi kurtarabilir mi yoksa bazılarımız için çok geç midir?

Mucize Doktor yeni bölümüyle bu akşam 20:00’da FOX TV'de!

Editör: Wan Haber