Pazartesi Akşamları Fox TV ekranlarında yayın hayatına devam eden mucize Doktor dizisinin bu akşam 56. yeni bölümü yayınlanacak!

Mucize Doktor 56. Yeni Bölümde Neler Yaşanacak?

Bu akşamki yeni bölümde Ferman'ın hasar görmüş eline ne olacağı başta olmak üzere Vuslat ile neler yaşayacağı izleyiciler tarafından merak edilmeye başlandı. Diğer taraftan, Ali vefa'nın Ferman'ı kurtarmak amacıyla var gücüyle bütün bilgi ve birikimini ortaya koyacağını izleyiciler şahitlik edecek.

Fermanın yaşamış olduğu duygusal ve psikolojik haller, izleyicileri oldukça etkileyecek. Mucize Doktor dizisinin 56. yeni bölümünde Ferman, bir başka gerçek ile daha yüzleşecek. Bir daha cerrahlık yapamayacağı gerçeği ile yüzleşen Ferman vazgeçmemekte ısrar edecek.

Ferman'ın İçerisinde bulunduğu psikolojik ve fiziksel durumun iyiye gitmesi amacıyla hareket eden ama başarısız şansı çok düşük olsa da Ali Vefa, Ferman'ın elini kurtarabilmek amacıyla bütün hünerlerini sergileyecek. Diğer taraftan Demir'in ansızın ortadan kaybolması ve tanju'nun bölümde tek uzman kalışı bir asistan açısından yepyeni bir fırsat anlamına geliyor.

Ve artık nihayetinde Ferman'ın eli ameliyatı alınacak. Bu aslında bir devrin sonu mu olacaktır, yoksa her son bir başlangıç mıdır? İşte Bu soruların cevaplarına bu akşamki yeni bölümde izleyici şahitlik edecek.

Başrollerinde Taner Ölmez, Onur Tuna, Sinem Ünsal, Hazal türesan, Zerrin Tekindor gibi yetenekli oyuncuların oynadıkları dizinin kadrosuna Serkan Keskin' de dahil oldu. Güçlü bir ismin girişi ile dizinin hikayesi çok önemli derecede etkilenecek.

Mucize Doktor dizisi 56. yeni bölümü ile bu akşam saat 20:00'da Fox TV ekranlarında olacak, yeni bölümü sakın kaçırmayın!

Editör: Wan Haber